Годината на Петела: Китайския хороскоп за 2017 г




Годината на Петела: Китайския хороскоп за 2017 г
Плъх: Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008.

Зодиакът предвижда, че през годината вие ще напреднете в живота или ще подобрите себе си по някакъв начин. Работете по-усърдно в работата или хобито си, прекарвайте повече време със семейството и близките си. И не забравяйте да вършите нещата, които ви доставят удоволствие. Ако сте родени под знака на Плъх, вие сте инстинктивни и умни. Също така е вероятно да сте разговорливи около хора, които познавате добре и много тихи покрай останалите. Хората от зодия Плъх са честни, но понякога могат да бъдат упорити, материалистични и тесногръди. Всички тези личностни черти могат да помогнат или навредят през 2017 г. Вие сте зодия Плъх, ако сте родени в някоя от тези китайски календарни години: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, или 2008.


Любов: Вие ще бъдете по-свързани с емоциите си през тази година и по този начин по лесно ще покажете на останалите как се чувствате. Това ще ви помогне по-лесно да започнете нови отношения – както романтични, така и приятелски. Вашата увереност и отлични социални умения ще ви помогнат да привлечете нови хора към себе си. Уверете се, че се държите правилно с тях, тъй като в противен случай това ще има негативно въздействие върху целия ви живот. Бременността и децата могат да направят тази година заета за семейните двойки.

Кариера: Тази година е вероятно да се чувствате по-амбициозни. Ще ви се иска да свършите повече работа и да държите под око банковата си сметка. Вероятно ще работите по-усилено през годината, за да получите това, което мислите, че заслужавате, независимо какво е то. Използвайте социалните си умения като свое предимство през периода. Говорете си с шефовете си и се сприятелете с колегите.

Финанси: Прогнозите за 2017 ви предупреждават да не харчите прекалено много пари за луксозни придобивки през годината. Може и да печелите повече заради
упоритата си работа, но трябва да се уверите, че ще имате достатъчно средства, за да покриете най-важните си нужди.

Здраве: Енергийните ви нива ще варират точно както и емоционалните. Вероятно ще имате възходи и падения. По-вероятно е да действате емоционално, което принципно не е присъщо за вас. Ще бъдете в по-тясна връзка с емоциите си. За щастие това може да ви помогне да създадете приятелства и да откриете нови хобита. Уверете се, че се храните балансирано и тренирате през цялата енергия, особено в моментите, в които имате прилив на енергия. Пазете здравето си през лятото. Уверете се, че се храните здравословно и пиете много прясно мляко и кокосова вода. Пазете се от микробите.

Фън шуй: През Китайската 2017 година ще сте адаптивни и ще престанете да бъдете прекалено упорити. В заключение този период ще бъде забързан за вас – както в личния, така и в професионалния живот.

Вол: Родените през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985 или 1997.

Хороскопът прогнозира, че нещата ще се движат бързо за вас през тази година. Въпреки че имате допълнителната енергия все пак трябва да се опитате да спазвате ритмично темпо. Работете усилено на работното място и у дома.
Грижете се за тялото и финансите си. Изразявайте мнението си. Нека другите да знаят какво искате и от какво се нуждаете, но вие също обръщайте внимание на техните желания и нужди. Като цяло Воловете трябва да просто да държите под око света наоколо и да се настройвате според него. Вие сте представител на тази зодия, ако сте родени през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985 или 1997 година.

Представителите на този китайски зодиакален знак споделят много от чертите на животното вол. Те са склонни да бъдат решителни и трудолюбиви. Те ценят първите впечатления и съдят хората строго. Това обаче им пречи бързо да създават приятелства. Хората, родени в годините на Вола, отделят внимание към детайла, което може да им помогне в работата и образованието. Те също така имат невероятна памет. Тези личности черти могат да им помогнат или навредят през 2017.

Любов: Китайският хороскоп прогнозира, че засиленият инстинкт на Вола ще ви помогне да намерите някой, който ви разбира и да се отнесете подобаващо с тези, които не са се държали добре с вас, същото важи и за новите приятелства. Любовният и сексуалният ви живот като цяло ще са активни през годината. За щастие имате енергията да се справите с това. Китайският Вол трябва да бъде откровен с приятелите и роднините си, за да има честни отношения с тях. Независимо дали става дума за бременност или въпроси, свързани с децата, обсъдете с половинката си всякакви решения.
Може би споделянето на истинските чувства ще направи романтичните взаимоотношения на Воловете още по-страстни през тази китайска година. В същото време трябва да имате реалистични цели за социалните си взаимодействия, за да не се разочаровате, когато нещата не се случват по начина, по който вие искате. Годината ви ще е изпълнена със страст. Затова ако ви се струва, че нещата с човек, към когото имате интерес не се получават, може да изчакате началото на този период, за да направите своя ход.

Кариера: Тази година колегите ви ще се чудят какво ви прави такива късметлии в работата. Но работата е там, че успехите ви ще се дължат не на късмет, а на самите вас. Ще имате повече енергия и ще я изразходвате да вършите задачи, свързани с кариерата ви. Инстинктите ще ви помогнат да взимате решения бързо. Воловете ще бъдат крачка пред конкуренцията, стига да останат фокусирани. Другите може да ви молят за съвети и помощ, защото ще забележат уменията ви.

Финанси: Прогнозите предсказват, че ще работите по-усилено през годината, което може да означава увеличение на заплатата. Това е страхотно, защото има вероятност да се появят неочаквани разходи. Спестявайте пари, когато ви е възможно, за да можете да посрещате нуждите си.

Здраве: Вероятно тази година ще се чувствате, сякаш имате повече енергия от обичайното. Не я губете! Използвайте я за упражнения и работете върху хобитата си, за да поддържате както тялото, така и ума си на добро ниво.
Прогнозите за годината на Петела съветват да използвате енергията си за най-важните неща на първо място. Ако след това са ви останали сили, помогнете на тялото си. Не се насилвайте с прекалено много тренировки, тъй като може да се нараните. Избягвайте нездравословните храни и ще имате година, изпълнена със здраве.

Фън шуй: Фън шуй прогнозата съветва да бъдете спокойни през периода. Ако сте прекалено упорити, ще си създадете проблеми.
Вашите инстинкти и рефлекси ще бъдат по-чувствителни през годината. Ако предчувствате проблемите, доверете се на инстинкта си. Същото важи и за хубавите неща – ако ви се струва, че нещо ще се случи по хубав начин, направете го. Това ще ви помогне да вземате бързи решения през Китайската 2017 година.

Тигър: Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998.

Хороскопът показва, че макар и да обичате да водите в живота си, през тази година не трябва да се страхувате да позволявате на други хора да ви помагат. Да бъдете с други хора може да направи нещата много по-лесни за вас – и дори много по-забавни! Опитайте се да организирате себе си и финансите си през периода. Мантрата през годината за Тигрите е да работят усилено през целия ден и да се забавляват още по-усилено след това. Ако изиграете картите си правилно, тази година ще бъде балансирана. Вие сте представител на тази зодия, ако сте родени през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998 г. Тигрите се грижат добре за себе си. С охота поемат ръководни роли. Рядко се страхуват и дори и да се случи, не го показват. Представителите на зодия Тигър са непредвидими като животното. Никога не са сигурни какво ще правят по-нататък. За щастие това ги прави забавни за останалите и лесно създават приятелства. Тези личности черти могат да им помогнат или навредят през 2017.

Любов Прогнозите предсказват, че тази година може да бъде пълна с промени в отношенията ви, а дали ще бъде за добро или лошо, зависи от вас. Това може да означава, че ако сте сами, ще си намерите партньор. Ако вече сте във връзка, тогава може да отнесете нещата до следващото ниво или да ги приключите изцяло. Бъдете готови за спонтанни сексуални моменти във връзките си през годината, очаквайте неочакваното. Може би дори бременност! Ако сте самотен тигър и се опитвате да откриете нова романтика или просто искате да срещнете приятели, трябва да излизате и да опитвате нови неща. Може да откриете ново хоби и да се запознаете с нови хора. Може също така да правите неща, които вече знаете, че ви допадат и така ще срещнете хора, които се интересуват от тях.

Кариера Прогнозите предвиждат, че трябва да се фокусирате върху колегите и шефовете си, за да можете да напреднете в кариерата. Дори и да се справяте перфектно с ежедневните дейности, работата в екип е ключова за подобряването на работата ви през годината. През китайската 2017 добрата работа с останалите може да направи професионалното ви развитие много по-лесно. Кой знае? Китайският Тигър може дори да бъде изненадан с увеличение на заплатата или повишение!

Финанси Хороскопът предвижда, че ако се справяте добре с работата, това означава, че ще получавате повече пари. Може да ги използвате, за да изплътите стари задължения. Спестете част от трудно спечелените си пари за спешни случаи, но също така се чувствайте свободни да похарчите друга част за забавни неща. Заслужили сте го!

Здраве Прогнозите съветват да направите всичко възможно да намалите нивата на стреса нива през тази година; това също може да помогне на здравето ви. Енергията на родените в годината на Тигъра ще има своите възходи и падения през периода, но ще бъде там, когато най-силно имате нужда от нея. Тренирайте, когато имате прилив на енергия, за да бъдете в добро здраве и форма. Когато енергията ви спадне, почивайте си. Тренирайте и ума си, не само тялото. Изборът на хоби е страхотен начин да направите годината си чудесна.

Фън Шуй Може да има предизвикателства на кариерния фронт, но парите ще бъдат в изобилие. Вероятно през тази китайска година ще бъдете по-свързани с чувствата си, отколкото сте били преди. Това какви емоции изпитвате, ще определи и каква ще бъде годината ви.

Заек: Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 или 1999.

Китайският хороскоп прогнозира, че най-добрият начин да постигнете успех през годината, е да се фокусирате върху това, което искате от нея. Поставете си няколко цели в началото на периода и се фокусирайте върху това. Предсказанията за годината на Петела съветват да решите проблемите, които може да са били препятствия през предишните години. Създавайте приятели, а не врагове. Работете усилено и ще бъдете възнаградени!
Вие сте представители на китайската зодия Заек, ако сте родени през годините 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 или 1999. Вие обикновено сте нежни и внимателни, за вас е присъща дзен природата. Трудно се разстройвате, което е една от причините да създавате добри приятелства. Родените в годината на Заека са артистични и романтични. Всички тези черти могат да ви помогнат през Китайската 2017 година!

Прогнозите предсказват, че вероятно ще промените много аспекти в живота си през годината, включително и социалния си живот. Ще изпитате прилив на енергия през годината. По-лесно ще създавате приятелства, отколкото в миналото. Не се притеснявайте да опитате нещо ново, като например да потърсите партньор в Интернет. Така можете да срещнете нови и интересни личности.

По отношение на любовта, прогнозите предупреждават, че в средата на периода сексуалните ви връзки ще бъдат по-сложни от обичайното. Може да се наложи да полагате повече усилия в брака си или да го отведете на следващо ниво като планирате бременност. Стига да сте оптимистично настроени за бъдещето и достатъчно смели, за да опитате нови неща, социалният ви кръг ще нарастне. Годината на Огнения петел ще е благоприятна за социалния ви живот, ако показвате на хората истинското си Аз.

Кариера Прогнозите показват, че обемът на работа през годината ще се увеличи за вас. Използвайте времето в началото на периода, за да напреднете, докато нещата все още се случват бавно. Дръжте случващото се по света под око. Използвайте това, което научавате от актуалните събития, за да напреднете в кариерата си. Това може да изисква известна креативност, но това не трябва да е трудно за вас. Също така е добре да опознаете шефа и колегите си. Това може да улесни успеха ви, а и може да създадете добри приятели.

Финанси Уверете се, че заделяте пари за спешни случаи през тази година. През по-голямата част от годината, финансите ви трябва да са наред. Но винаги има шанс да се сблъскате с неочакван разход. Ако имате стари задължения, трябва да ги платите.

Здраве Вероятно през предишните години сте пренебрегвали физическата си обвивка, затова сега е важно да се погрижите за себе си. Независимо дали ще тренирате, спазвате диета или ще обновите гардероба си, направете го! Дайте всичко от себе си да останете здрави през годината, особено през студените месеци, когато тялото ви е най-чувствително. Увеличете времето на тренировките си, дори и да сте в добра форма. Това ще ви помогне да станете още по-здрави. Не пренебрегвайте съня – уверете се, че спите по поне 8 часа нощем!

Фън шуй Годината може и да бъде трудна на някои фронтове. Но благодарение на постоянството ви, ще излезете победител! Новите възможности ще са навсякъде през 2017! Използвайте ги, за да подобрите себе си.

Дракон: Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988 или 2000.

Хороскопът превижда, че тази година ще изглежда малко луда на моменти. Обрати ще изникват неочаквано през цялата година. Не бягайте от проблемите си! Тези промени ще изградят характера ви. Използвайте годината като един вид обучение. Използвайте емоциите си, за да изгреждате социални взаимодействия. Използвайте новите си приятелства във ваша полза, но не ги „употребявайте“. Фокусирайте се върху себе си и не забравяйте да се забавлявате. Следвайте инстинктите си и ще имате успешна китайска 2017 година.

В Западната култура драконът е страшно и разрушително същество. Но в Китай и други култури, той е благосклонна и дори късметлийска фигура. Родените през годината на Дракона споделят качествата на Китайския дракон. Те са силни, както умствено, така и физически. Те са интелигенти, почти като родени лидери. Представителите на тази зодия са решени да получат това, което искат. Може да бъдете от този знак, ако сте родени през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988 или 2000.

Любов Ще бъдете по-разговорливи през годината. Това ще направи по-лесно създаването на приятелства от преди. Ще сте и по-склонни да споделяте емоциите си с другите. Това може да ви накара да изглеждате прекалено чувствителни. Начинът, по който реагирате на това, ще определи начина, по който ще се развие социалния ви живот през годината на Петела. Прогнозите показват, че ще можете да говорите по-лесно за проблемите си с партньора. Възможно е да има много промени през периода като бременност или раждане. Затова е най-добре да бъдете адаптивни, както сексуално, така и емоционално. Вероятно ще се срещнете със стари приятели или партньори през годината. Дори е възможно да възобновите стари отношения. Накратко, социалният ви живот не следва определена пътека през Китайската нова година. Има няколко вероятни изхода и всичко зависи от действията и чувствата ви.

Кариера Тази година натовареността ви в работата ще е по-голяма от обичайното. Трудно е да се справяте сами, затова не опитвайте. Станете приятели с колегите и шефовете си, за да може да потърсите външна намеса и помощ по проектите си. През по-голямата част от периода това няма да ви бъде необходимо и в началото и на края му ще сте способни да се справяте сами. Прогнозите съветват да не губите целите си от поглед. Макар и да се налага да работите с други, това не означава, че трябва да станете зависими от тях. Има добри новини по отношение на професията ви – тъй като ще работите повече с останалите, вероятно ще свършите повече работа през 2017.

Финанси Вероятно ще изкарате повече пари през годината благодарение на социалните си умения. Уверете се, че управлявате финансите си правилно. Платете дълговете си, преди да похарчите парите за по-маловажни неща. Ако имате спестявания, не се страхувайте да си правите малки подаръци, но не прекалявайте.

Здраве През годината ще сте по-спокойни и в живота ви ще има по-малко стрес. Поемайте отговорностите си възможно най-рано, за да имате повече време за почивка. Енергийните ви нива ще имат възходи и падения през периода. Не забравяйте да тренирате, когато имате енергия. Уверете се, че спазвате правилен режим на хранене. Спазвайте добро темпо във всички аспекти на живота си.

Фън шуй Прогнозите са благоприятни за вас. Ще се справяте добре и в личния, и в професионалния си живот. През тази година ще бъдете по-уверени от обичайното. По-вероятно е да казвате това, което мислите в ситуации, в които принципно не бихте споделили мнение. Това ще ви помогне да изразите себе си по-добре, което може да привлече приятели и партньори със сходни интереси. Но ако споделяте гледната си точка на неправилното място и пред неправилните хора, може да имате проблеми. Помнете, че е важно да се цензурирате понякога през 2017.

Змия: Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 или 2001.

Хороскопът прогнозира, че емоциите ще управляват годината ви. Уверете се, че не изпирате удоволствието преди всичко. Макар и то да е важна част от живота, също така е важно да работите добре и да си плащате сметки. Уверете се, че можете да посрещате разходите си. Не позволявайте на останалите да ви подценяват заради безгрижния ви характер. Правете нещата по свой начин, но не забравяйте да се грижите за себе си и за хората, които обичате. Може би си мислите за страховито и зловещо животно, когато чуете думата „змия“. Но според китайската астрология, змията е много повече от това. Вероятно сте представители на тази зодия, ако сте родени през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 или 2001. Има известна хитрост в този знак, както и много сексуална енергия. Представителите на този знак са интелигентни и потайни. Първите впечатления са много важни за вас. Вие сте страхотни приятели. Придържате се към шестото си чувство. Правят неща, които ги карат да се чувстват щастливи, вместо да се примиряват с монотонността. Прогнозите предупреждават, че тези ваши качества могат да ви помогнат, но и навредят през Китайската нова година.

Любов През тази година ще сте по-общителни. Вероятно е да бъдете по-очарователни и привлекателни за другите. Ако се доверявате на чувствата си и действате според инстинктите си, има шанс да срещнете нов партньор, ако нямате такъв в момента. Ако имате романтична връзка, отношенията ви ще станат по-страстни през 2017. Вероятно ще правите повече секс от предходните години. Изпълнете сексуалните си желания през периода! Женените двойки могат дори да планират бременност през Китайската нова година.

Кариера Ще бъдете по-фокусирани през тази година. На моменти работният ви живот ще ви изглежда скучен. Но в същото време ще успявате да постигнете повече от обичайното. Това е времето, в които да започнете да измисляте нови идеи за кариерата и професията си. Вероятно ще предложите нова идея на шефа си. Прогнозите предвиждат, че ако ви стане много скучно на работното място, значи е време да смените кариерата си изцяло. Разбира се, не напускайте старата си работа, ако нямате нова, за да запазите финансовото си състояние. Ако може да изтърпите скуката, най-вероятно ще получите кариерно развитие, което може да ви бъде по-интересно.

Финанси В началото на Китайската година е възможно да имате повече пари, с които да изплатите част от дълговете си. Може да ги използвате и за да си прекарате добре. Това, което ще направите с парите, ще засегне начина, по който ще прекарате остатъка от годината, затова избирайте разумно.

Здраве По-малко вероятно е да страдате от контузия през тази година, а и ще се лекувате по-бързо, ако по някакъв начин се нараните. Вероятно е да имате повече енергия от обичайното. Уверете се, че я използвате правилно. Тренирайте редовно, но не се претоварвайте, защото може да се нараните. Най-възможно е това да се случи в края на пролетта или началото на лятото. Поставете си позитивни цели, свързани с ума и тялото ви. Това ще ви помогне да държите нивата на мотивация високи. Присъединете се към някаква група, която ще помогне духа и тялото ви. Почти няма какво да забави Змиите през годината на Петела!

Фън шуй Финансите, кариерата и любовта ще бъдат впечатляващи за вас. Инстинктите и общите импулси ще бъдат повишени за вас през годината. Това може да ви помогне да вземете бързи решения. Следвайте инстинктите си, най-вероятно не ви подвеждат.

Кон: Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990 или 2002.

Хороскопът за представителите на знака Кон показва, че годината ще бъде много целенасочена и непроменлива за тях. Това е време, в което трябва да се погрижите за всичките си дела и да поемете контрол над живота си. Планирайте за далечното бъдеще, докато животът ви е постоянен. Възможно е да откриете, това, което ви прави щастливи, ако имате желание да промените живота си в бъдеще. Насладете се на постоянството – няма да продължи вечно! Също като останалите знаци от Китайския хороскоп, Конят се появява веднъж на 12 години, като най-скоро беше през 2014. Може да сте представител на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990 или 2002. Хората, родени в годината на коня, притежават някои от качествата на животното. Те са енергични, социални, интелигентни и притежават талант. Живеят живота на пълни обороти. Тези техни качества могат да им помогнат или навредят през предстоящата година.

Любов Годината на Петела предсказва, че макар и остатъкът от живота ви да бъде леко луд през годината, ще има известна стабилност в социалния ви живот. Това не означава, че той ще стане скучен. Голяма част от любовните ви отношения ще зависят от това какъв е бил статусът им през 2016. Има известно постоянство от миналата и тази година. Ако сте били в страстна сексуална връзка, нещата вероятно ще си останат страстни. Ако сте женени, може да очаквате появата на дете. Ако сте необвързани, вероятно ще останете такива и през новата 2017 година. Ако случаят ви е такъв, фокусирайте се върху приятелствата и кариерата си. Но все пак има известна възможност за необвързаните Коне в средата на годината. Ако си търсите някого, дайте всичко от себе си в края на пролетта и началото на лятото, за да получите най-добрите резултати. Прогнозите съветват да работите върху приятелите или себе си, ако нямате интерес за любовна връзка.

Кариера Работният ви живот ще бъде нестабилен през годината. Но поне няма да бъде отегчителен! Промени в работата ви ще настъпват без никакво предупреждение. Очаквайте неочакваното по отношение на кариерата си. Ако можете да се справите с изненадващите задачи, много вероятно да си заслужите увеличение на заплатата, повишение или бонус. Ако се справяте добре, колегите ви ще започнат да ви търсят за съвети или да ви завиждат. Бизнесът ви ще расте по един или друг начин. За да накарате останалите да се чувстват по-добре, опитайте се да работите заедно с тях. Работата в екип е важна, а и така ще можете да държите колегите си под око целогодишно.

Финанси Хороскопът показва, че финансите ви ще бъдат стабилни. Добре е да се информирате за големи покупки като къща или кола през годината. Но не бъдете импулсивни. Макар и изкушенията да не липсват, дайте най-доброто от себе си да ги избегнете, докато се уверите, че финансите ви са стабилни.

Здраве Безгрижното ви отношение може да засегне и физическата ви форма. Ако не се грижите за тялото си, е възможно да качите или свалите много килограми. Вероятно е да сте пълни с енергия в началото на годината. Използвайте това като свое предимство. С течение на времето Конете ще изгубят част от енергията си и другите може да смятат, че са мързеливи. Един начин да опазите мотивацията си, е да се състезавате. Няма нещо, което да ви накара да искате да сте по-добри от предизвикателството. Ще трябва да работите върху адаптивните си умения. Но не пренебрегвайте ежедневните си разходки и фитнес режим.

Фън шуй Прогнозите предвиждат, че ще се наложи да обърнете внимание на емоционалното си здраве. Тази година животът ви ще бъде като въртележка и ще има своите възходи и падения през цялата година.

Коза: Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015.

Хороскопът за зодия Коза предлага да бъдете активни през годината. Тя ще бъде доста заета, но ако правилно прецените темпото си, ще успеете да се справите. Голяма част от годината е просто подготовка за следващата. Това не означава, че трябва да оставите годината просто да премине покрай вас. Необходимо е да бъдете заети в работата си, но да използвате свободното време да си починете и да правите нещата, които ви карат да се чувствате щастливи. Възможно е да сте представители на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015. Хората, родени под този знак, притежават някои от качествата на животното. Те са несигурни, но очарователни и интелигентни. Обичат да прекарват време навън и преследват всичко артистично. Тези хора имат големи мечти и могат да бъдат упорити в преследването им. Може да са големи песимисти или материалисти, както и нерешителни от време на време.

Любов През тази година ще преминете през многобройни промени. Дали са добри или лоши зависи от вас. Може и да изпитате нови чувства през годината – както чувства към някой нов, така и нови желания към човека, с когото сте. Ако сте необвързани е вероятно да срещнете нов човек. Ще създавате нови приятелски и интимни връзки на работното си място. Прогнозите съветват да следвате инстинкта си и да бъдете възможно най-уверени през годината, за да повишите шанса да се срещнете с нови приятели или да откриете новия си партньор. Възможностите за романтика ще ви заобикалят през годината – не ги подминавайте! Стига да следвате чувствата си, любовният и социалният ви живот ще бъдат чудесни! Бракът и бременността също са заложени в картите за представителите на зодия Коза през Китайската нова година.

Кариера През годината на Огнения петел, представителите на този знак ще се наложи да работят повече, ако искат да напреднат в кариерата си. Може да подобрите уменията си през периода и да докажете на шефовете си, че винаги може да се развиете. Тази допълнителна работа може и да ви изтощи, но в дългосрочен план ще се отплати подобаващо. Не губете време да се вглеждате в малките детайли от работата си. Гледайте цялостната картина.

Финанси Хороскопът съветва да следите внимателно финансите си през годината. Може и да работите по-усилено, което ще ви донесе повече приходи от обичайното. Но не правете големи покупки през периода – спестете парите си и планирайте за бъдещето. Трябва да изплатите заемите си и да балансирате бюджета си през годината. Уверете се, че не харчите прекалено за неща, от които не се нуждаете.

Здраве Хороскопът показва, че ще вършите много различни неща през годината. Вероятно е да сте по-избухливи и стресирани заради това колко бързо се върти света. Но тези раздразнения няма да продължават дълго. Ще се чувствате изпълнени с енергия през годината. Тялото и ума ви ще се подсилят. Използвайте енергията си, когато я имате, но не се насилвайте, когато се чувствате зле. Не се притеснявайте да си почивате през Китайската нова година. Опитайте се да бъдете оптимисти: това ще намали нивото на стреса ви и ще направи годината по-добра като цяло.

Фън шуй Прогнозите предвиждат проблеми във връзките. Затова бъдете внимателни и не бъдете прекалено емоционални. Тази година ще искате да правите всичко възможно, за да напреднете – независимо дали в социалния кръг или в кариерата си.

Маймуна: Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 или 2004.

Хороскопът съветва да бъдете гъвкави през годината. Това ще ви помогне в работата и приятелствата. Гъвкавостта ще направи живота ви по-интересен като цяло. Покажете какво точно желаете от китайската нова година, вместо просто да се пускате по течението или да се примирявате с това, което другите искат. Макар и да се чувствате егоцентрици заради това, по този начин ще се насладите по-качествено на годината. Вие сте представители на зодия Маймуна, ако сте родени през някоя от следните години: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004. Хората от зодия Маймуна са интелигентни, оптимисти и пълни с енергия! И никога не са скучни за останалите. Прогнозите за китайската 2017 показват, че те са много общителни и могат да разрешат всеки проблем, който им се изпречи на пътя. Разбира се понякога егото им може да е прекалено и ще се фокусират върху себе си повече, отколкото върху останалите. Като цяло представителите на зодия Маймуна имат много добри черти, които ще им помогнат през китайската 2017 година.

Любов Прогнозите предвиждат, че любовният ви живот ще бъде едновременно хармоничен и вълнуващ през годината. Възможно е да достигнете стабилно ниво във връзките си – както приятелски, така и романтични. Но това не означава, че нещата ще бъдат скучни за партньорите и приятелите ви. Ако искате нещата да напредват, трябва да изразите емоциите си пред хората, за които ви е грижа. Така те ще разберат по-добре вас и намеренията ви дори и да става дума за планиране на бременност. Китайският зодиак предвижда, че това може да направи нещата по-романтични и сексуални. Слушайте партньора си, ако имате такъв. Взимайте предвид чувствата и идеите им. Кой знае? Това може да направи връзката ви по-романтична. Чувствата ви ще доминират мислите ви, но това, което правите с тези мисли ще е нещото, което ще засегне връзката ви.

Кариера В предишните години може и да сте били тихи в рааботата си и да сте работели само за парите. Но хороскопът за 2017 показва, че ще се чувствате свободни да споделите собствените си креативни идеи. Кой знае? Може именно тези идеи да са разликата между повишение и монотонна кариера. Не позволявайте на личния си живот да навреди на работата ви. Това може да засегне начина, по който шефовете и партньорите ви мислят за вас. Но това не означава, че не трябва да създавате приятелства на работа. Създаването на приятелства с шефовете и колегите си може да повиши шанса ви за увеличение на заплатата или повишение. Прогнозите съветват да се поддържате в добра кондиция като работите усилено и решавате загадки и пъзели в свободното си време. Превърнете себе си в идеалния работник!

Финанси Дръжте под око финансите си през годината. Трябва да правите някои саможертви по отношение на разхищенията, но това ще балансира банковата ви сметка. Това ще ви помогне в дългосрочен план да спестите пари и да изплатите дълговете си през годината.

Здраве Прогнозата за годината на Петела показва, че вероятно ще сте много заети с работата, приятелите и хобитата си. Това ще ви стресира понякога – не позволявайте на стреса да вземе най-доброто от вас, иначе в противен случай ще се разболеете. Не позволявайте на малките лоши неща да ви засягат, но позволете на малките хубави неща да подобрят деня ви. Продължете да бъдете оптимисти и ще можете да подобрите годината си, без значение какво се изправи на пътя ви. Алтернативната медицина може да ви помогне да отпуснете ума си.

Фън шуй Годината ще бъде добра по отношение на кариерата и парите. Вероятно ще се чувствате сякаш имате свободата да правите каквото си поискате. Работете върху хобитата и целите си, които сте оставяли на заден план през годините. Макар и да не ви направят богати и известни, поне ще си прекарате добре.

Петел: Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 или 2005.

Хороскопът предсказва, че нещата ще си идват и ще си отиват тази година, ноживотът ви зависи повече от действията ви, а не от местоположението на звездите. Докато китайският зодиак е способен да ви води, от вас зависи какво ще правите с годината. Усилената работа ще подобри живота ви и цялата ви година. Ако е възможно избягвайте нещата, които ще нарушат годината ви. Използвайте тази година, зада се подготвите за следващата. И извлечете най-доброто от нея. Следващите години ще бъдат по-лесни. Ако сте родени в годината на Петела, вие сте наблюдателни, ентусиазирани, добродушни, общителни, търсещи внимание, активни и изобретателни. Може да сте представител на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

Любов Хороскопът предвижда, че емоциите и чувствата ви са най-важните неща във връзките ви – както приятелски, така и романтични. Важно е да обръщате внимание на емоциите на партньора и приятелите си, ако искате връзката ви да върви напред. Вашият романтичен живот ще бъде изключителен по един или друг начин – възможно е както да сключите брак, така и да се разделите с половинката си. Има възможност връзката ви да бъде много страстна и сексуална – или съвсем противоположното, агресивна. Бъдете търпеливи в отношенията си през повечето време, но избягайте от злоупотребяващият партньор възможно най-бързо. Предсказанията показват, че няма да има екстремни промени в по-голямата част от отношенията ви. Хората, които познавате, няма да променят действията си. Но на вас ви е позволено да промените собствените си. Вероятно ще срещнете нови хора през годината, които биха могли да се превърнат в големи приятели или любовници. Може да очаквате бременност или деца.

Кариера Предсказанията показват, че ако сте се чувствали отегчени на работа, това ще се промени. Ще почувствате прилив на продуктивна енергия. Може дори да получите нови проекти в работата или бизнеса си. Ако можете да изберете заниманията си, спрете се на такива, които ще ви помогнат да покажете талантите си, каквито и да са те. Ако можете да бъдете лидер в дадена ситуация, направете го. Това е време, в което можете да станете по-ценни за шефовете и колегите си. Ако го направите правилно, може дори да получите повишение.

Финанси Трябва да действате бързо по отношение на парите през тази година. Много е важно да работите върху изплащането на дълговете си през годината. Ще има много неща, които могат да ви вкарат в допълнителен дълг през годината. Избягвайте ги! Изплатете скучните неща, за да може да имате пари за забавни неща по-късно!

Здраве Прогнозите предсказват, че има вероятност да бъдете изпълнени с физическа и умствена енергия през годината. Вашето тяло е готово на всякакви предизвикателства, които може да му отправите! Това не означава, че не трябва да се грижите за него – тренирайте редовно и спазвайте здравословна диета. Също така умът ви ще бъде дори по-силен от тялото. Ще сте способни по-добре да разрешавате проблемите си и интуицията ви ще бъде силна. Обърнете внимание на сънищата си през годината, може да имат скрит смисъл. Правете справки в съновник, за да разберете по-добре сънищата си.

Фън шуй Прогнозите предсказват богатство и просперитет през 2017. Вероятно ще бъдете допълнително защитени през годината. Това означава, че по-безопасно ще поемате рискове, отколкото през предходните години. Ще имате повече късмет, който дори може да се пренесе и в следващата година. Нека годината ви бъде изпълнена с приключения!

Глиган: Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007.

Хороскопът предвижда, че животът ви започва да достига баланс – позволете му. Опитайте се да не създавате проблеми и не се изхвърляйте. Фокусирайте се върху основните си цели и гледайте нещата от различни ъгли. Подобрете уменията си по отношение на работата, приятелите и хобитата си. Прогнозите съветват да решите какво искате в началото на годината и да работите върху това през остатъкът от нея. Представителите на този знак са родени в една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. Някои от качествата, които може да им помогнат или навредят през Китайската 2017 година са: откровената им натура, толерантността, способността да открият доброто у всеки, чувствителността им, доверчивата им природа и добродушните им действия.

Любов Прогнозите предвиждат, че ще имате напредък в социалния си живот, макар и бавен. Ще се чувствате по-близки до емоциите си, което може би ще е нещото, което ще кара връзките ви да се развиват. На моменти може да се чувствате сами, но това е знак, че трябва да помислите върху връзката си. Хороскопът съветва, че понякога ще имате нужда да отстъпите назад и да погледнете връзката си в нова светлина, за да я разберете напълно. Поговорете с партньора си за чувствата си и най-вероятно ще разберете как се чувства. Ако планирате дете, обсъдете това преди да се разочаровате. По отношение на приятелите, те ще идват и ще си отиват, ако не подобрите социалните си умения. Трябва да поработите върху разговорите с повече хора. Те ще ви помогнат да създадете нови приятелства.

Кариера Нещата ще са по-лесни за вас през годината. Ще имате повече време да почивате и да мислите за нещата, които искате в бъдеще по отношение на работата си. Време е да се прехвърлите на ново място или харесвате сегашната си работа? Ако смятате да промените професията си, най-доброто време за това е през есента. Опитайте се да се сприятелите с шефовете и приятелите си: могат да ви помогнат да успеете и да се издигнете в кариерата си.

Финанси По отношение на парите трябва да се уверите, че изплащате всичките си дългове. Фокусирайте се върху това да харчите пари за неща, които ще повишат сигурността ви на първо място. Това ще ви помогне да се чувствате в безопасност. Спестявайте пари, които по-късно да похарчите за забавления.

Здраве Прогнозите предсказват, че ще имате енергия да вършите нещата, които искате, ако сте относително млади, но дори и по-възрастните ще имат енергия в излишък! Уверете се, че следите диетата си. Макар и да се движите повече, това не означава, че трябва да си наваксвате със сладкиши и мазни храни. Правете всичко, което искате, за да бъдете активни. Избирайте неща, които не ви доскучават. Не прахосвайте енергията си!

Фън шуй Прогнозите предвиждат проблеми със здравето и благосъстоянието. Но ако сте стриктни в диетата и тренировките си, резултатите ще бъдат значителни. През тази година трябва да се фокусирате върху целите си, независимо какви са те. Ще прогресирате по-лесно през годината във всичко, което си наумите. Възможностите ще ви идват сами и това дали ще ги приемате или не ще засегне цялата ви година. Останете оптимисти и ще ви се случват хубави неща!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи