Златка Райкова: Никога повече с бедняк!




Златка Райкова жестоко се опари от дългогодишната си връзка с ММА-боеца.

Златка Райкова жестоко се опари от дългогодишната си връзка с ММА-боеца Георги Валентинов, с когото се говори, че от известно време е разделена. Плеймейтката се заричала никога повече да не се доближи до беден мъж и да си търси милионер, какъвто момиче като нея заслужава.


В момента русата изкусителка е с приятелки в Италия. Нейни познати твърдят, че тя упорито избягва всякакви поводи за общуване с Георги, който само преди няколко седмици едва не скочил да я бие след зверски скандал. Именно след тази караница бившият модел и настояща дизайнерка си събрала багажа и избягала от гаджето си. След това се зарекла, че така й се пада, като си затваря очите пред очебийните недостатъци на мъжете, с които се хваща.

Под „недостатък" в случая с Георги имала предвид неговата бедност. Златка се залюби с момчето, когато то нямаше и пукната стотинка. Тогава тя го возеше в скъпарския си джип, плащаше му сметките и му купуваше маркови дрешки. Красавицата приемала факта, че е с беден мъж, не като недостатък, а като предимство, с което може да докаже, че не е меркантилна, както до онзи момент я обвиняваха.


Сега обаче нещата не стояли така. След като поспечелил някой лев, Жоро започнал да се заглежда и в други хубавици, които му се лепели като мухи на мед. Златка пък започнала бясно да го ревнува и при всеки скандал не пропускала да отбележи, че именно на нея боецът дължи популярността си и че едва ли не тя му е дала хляба в ръцете. Той така се дразнел от тези думи, че още повече му идело да й докаже колко струва, като свали някоя по-млада и по-хубава от нея.

В резултат пазарджиклийката дала тържествен обет пред приятелките си, че няма да погледне мъж, който няма поне 1 милион зад гърба си. Според нея, само така можела да си гарантира гадже без комплекси, което няма да се сваля с други само за да докаже колко е значим. Тя обаче пропуска факта, че преди Жоро беше наркобоса Камен Балбузанов - Куката, който е доста по-богат. Но и с него нещата не бяха розови. Той я съсипваше от бой и не я пускаше да си покаже носа от дома им.


Източник hotnews.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи