Деколтето на Анелия предизвика недоумение




Деколтето на Анелия предизвика недоумение
Анелия направи неприятно впечатление с това ужасно деколте, от което се подава пресован силикон

Анелия трябва да си подмени силикона, ако смята да го вири по този начин, видя Kliuki.net.

Всъщност щедрото й деколте може и да е провокативно, но й прави само лоша услуга, гласят коментарите по неин адрес. Певицата не заложи на подходящото облекло.

Явно няма кой да я съветва как да поддържа визията си, а и какво да сложи, за да подчертае предимствата, а не недостатъците си.

За разлика от други свои колежки, Анелия никога не се е излагала с подобни гледки, е освен един път, когато й лъсна превръзката…

Обаче този път май е решила да удря конкуренцията в земята. И тя като Андреа ще стане само за смях, тъй като силиконът не гарантира, че земното притегляне не работи. Анелия има малък обем в пазвата, но все пак е време да го освежи или поне да спре да го развява така.

За разлика от други свои колежки, Анелия никога не се е излагала с подобни гледки
Звездата на Пайнер избра рокля, която разкрива повече, отколкото й се иска. Освен, че са като пресовани формите й, се забелязват и стрии, обсъдиха я набързо дамите на светското събитие.

Нали знаете, че когато има много жени на едно място, няма начин да не се коментират помежду си. Е, Анелия не беше пощадена, ако и да се е надявала на това…

А пък следващия път може сама да прецени дали е удачно да ходи така и като не дава повод за резил, няма да е одумвана по особено грозен начин.

Напоследък тя се е фиксирала в кариерата си и не залага много на личния си живот, но ако имаше кавалер, той също щеше да има против да излиза в този вид.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи