Цеца Величкович демострира перфектна форма в Тайланд




Цеца Величкович демострира перфектна форма в Тайланд
Цеца Величкович демострира перфектна форма в Тайланд
В битката между фолк титаните, Цеца Величкович отнесе конкуренцията

Цеца Величкович направо отнесе Глория не само с глас, но и с тяло. Изпълнителката замина за Тайланд, за кратка почивка, но и там папараците не я оставиха намира.

Балканската звезда направо обра овациите с тяло по бански. А пищните й форми сложиха в малкия й джоб, фигурата на колежката й Глория.


Кралицата на попфолка миналата година демонстрира тяло на момиченце, по време на почивка в съседна Гърция. Цеца обаче успя да я надмине със снимките си по бански.

Балканската звезда направо обра овациите с тяло по бански.
Певицата реши да си вземе почивка от многобройните задължения и снощи замина на заслужена почивка в Тайланд.

Според сръбските медии популярната певица ще се възползва от ваканцията, за да запише видео за една от песните от последния си албум. За да се наслади на ваканцията си, без да привлича излишно внимание Цеца заминала тайно, като само тесен кръг хора от семейството е били запознат с нейното пътуване.

Нашите звезди обикновено отиват на почивка в Пукет, но Цеца избра острова Коу Самуи, който се намира от другата страна на Тайланд. Там ще почива две седмици.

Глория
Глория
Този път тя замина без деца, с нея е само нейният най-добър приятел. Хотелът също сама избра, според вкуса си“, заяви пред медиите, един от близките приятели на Цеца, който е добре запознат с плановете на певицата.ceca 3

Сръбските медии проверили колко струва престоя си в хотела с пет звезди, в който ще почива популярната Цеца Величкович. Цената на пълен пансион на ден възлиза на 270 евро, самолетния билет за отиване и връщане до Тайланд е около 1200 евро, което означава, че за Цеца ваканцията ще струва около 5000 евро.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи