Камелия: Уморих се от пожизнени награди, за да се спасява името на някой




Камелия: Уморих се от пожизнени награди, за да се спасява името на някой.
Камелия
Време е за скандали! Традиционно с наближаването на раздаването на годишните награди на телевизия "Планета" напрежението във фолк средите започва да расте.

Малко повече от месец преди връчването на ценните статуетки вече се говори, че победителите са ясни, което силно изнервя пренебрегнатите, пише ''България днес''.


Преслава пак става певица на годината! Това е информацията, която най-упорито се разпространява във фолк средите. Народната любимка дори само е разбрала, че отново ще получи ценната статуетка, и упорито се опитва да пренасочи информациите в друга посока.

Преслава пак става певица на годината! Това е информацията, която най-упорито се разпространява във фолк средите.
Преслав
"Мисля, че последната година беше много успешна за Галена и тя заслужава да спечели", сподели Преслава за своята близка приятелка.

Ако имаше залагания в попфолка, щяха да дадат най-нисък коефициент на изпълнителката от Добрич. Голяма любов, тежка раздяла, силни летни хитове и много драматизъм белязаха отминалата година за Преслава, което тя успешно предаде в песните си.

"За да се запази статуквото на едно голямо име, певица на годината ще стане Преслава. Уморих се от пожизнени награди, за да се спасява името на някой. Не че не е заслужила, но бих се зарадвала, ако спечели някой друг", коментира пред "България Днес" фолк певицата Камелия, която определи изказването си като пророческо.

Всъщност нейното мнение се споделя от голяма част от гилдията - Преслава живее на стари лаври и се е превърнала в силен "продукт", който трябва да бъде налаган до последно, за да може да се печели от него.

Тази маркетингова стратегия вбесява някои фолк певици, които смятат, че се трудят напразно. Анелия дълго време негодуваше, че все не успява да получи най-престижната статуетка в попфолка.

Джена води тихо негодувание, че винаги остава далеч от големите победители. Тя получава все повече симпатии от феновете и тази година има сериозен шанс да влезе битката.

"През последните години Джена направи песни, които масово се слушат. Момичето се промени чисто като поведение, работи, има доста участия, което също е фактор. Но и до ден днешен не знам кои са критериите, по които се избира най-добрата певица. Бих се радвала да има промяна", коментира още Камелия, която напусна "Пайнер", но дори и като част от фирмата не пропускаше да критикува раздаването на награди на принципа "За всекиго по нещо".

"Музикален идол на годината със сигурност ще стане Галена, защото тя е най-динамична през последните години. Много оборотна е, има участия. Това са моите прогнози. Ако не се сбъднат, бих се изненадала", допълни Камелия, която с нетърпение очаква церемонията по раздаването на наградите в края на февруари, за да разбере дали правилно е оценила ситуацията.

Феновете на певиците вече се мобилизираха и започнаха да водят война в социалните мрежи. Отрязани глави на конкурентки, провокативни слухове за неверни неща и множество нападки са само част от прийомите пред съдбоносното раздаване на статуетките.

През миналата година Галена за втори път в кариерата си стана певица на годината, като използва отпускането на Преслава в професионален план. Всеобщото мнение е, че тази година изненади няма да има и Преслава за пореден път ще се настани удобно в престола на №1.

Фолк явлението Фики се очаква безспорно да стане певец на годината. Синът на Тони Стораро съвсем наскоро навлезе в дълбоките води на "Пайнер", но бързо набра скорост и започна да пуска хит след хит. Той успя да направи за няколко месеца дуети с Галена (2 пъти) и Преслава - нещо, за което някои изпълнители цял живот чакат.

С щедрата финансова подкрепа на известния си баща Фики пуска клипове, които се въртят денонощно по телевизията и нощните заведения.

Константин и Борис Дали имат минимални шансове да се намесят в битката за отличието, докато Илиян категорично е извън борда. Неясно защо за поредна година е пренебрегнат Милко Калайджиев въпреки качествената продукция, която прави.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи