Глория изплаши фенове на участие




Глория изплаши фенове на участие
Глория вся паника на свое участие, а феновете й не успяха да скрият разочарованието си, пишат kliuki.net

Какво точно се е случило с Глория засега си остава една огромна тайна.




Феновете се потресоха от визията на Глория
Факт е, че тя успя да притесни околните, а феновете й направо полудяха. След едно от последните участия на звездата хората не повярвали, че това наистина е Глория. „Толкова бляскава и направена я знаем, че не подозирах, че изглежда така на живо!”, пишат шокирани от визията й.
В мрежата върви ожесточена дискусия, защото тези, които не са били очевидци на случката не искат да приемат, че може така да се говори за любимката им. „Е, какво толкова й има?! Все пак на клиповете са по-издокарани, а и се прикриват някои недостатъци, какво се правите на ощипани!”, опитват се да защитят Глория те.

За някои обаче тя си остава Кралицата на фолка.
„Ами точно това е проблемът! Тя няма нищо общо със себе си във видеата, нито във фотосесиите!”, отговарят им други. Бледата кожа, странният макиаж, излъчването…. всичко това въобще не се понравило на почитателите, които отишли специално да чуят хитовете й. „Като сте тръгнали на кръчма, веселете се и оценете таланта й, какво сте се втренчили в нея, Глория е върха и там ще си остане завинаги!”, не издържат на хейтърите обожателите й. Каквато и да е истината, тук виждаме една значително по-различна Глория.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи