Преслава и Жоро Бирмата си правят бебе?!





Певицата призна, че не използва никакви предпазни средства

Преслава и гаджето й работят за бебе?!
Преслава иска да върже Бирмата с бебе




Преслава, която излиза с бизнесмена Георги Станоев, по-известен като Малката Бирма призна, че двамата не се пазят по време на акт, пише kliuki.net. Нещо повече, това се случвало по изрично настояване на самата певица, научи HotArena. Феновете се чудят дали това не озачава, че двамата работят за бебе?
Макар хиляди пъти да е подчертавала, че кариерата за нея е на първо място, не е изключено певицата да е решила да подсигури бъдещето си като роди дете от богаташа. Така поне ще е сигурна, че дори след време да бъде заменена от по-млада съперница, ще получава солидна издръжка за детето си, шушукат зложелатели.
Пред близките си певицата твърди, че единствената причина да не ползва предпазни средства, когато е с гаджето си, е фактът, че му има пълно доверие. Колежките й в бранша обаче шушукат, че има и още една, доста по-комерсиална причина. Публична тайна е, че заради кризата хонорарите на всички изпълнителки от каталога на Пайнер намаляха драстично. И макар все още да е една от най-високоплатените певици, запознати твърдят, че хонорарът й за участие е паднал двойно.
Затова Пресава е решила да прибегне до стария изпитан трик да роди дете от богаташ. Трик, който доста от колежките й използват доста ефикасно. Припомняме ви, че Мария роди дете от един милионер, а сега упорито се опитва да забременее от следващата жертва. Алисия има син от един от най-скъпоплатените футболисти, а Анелия и Емилия дариха с наследници собственика на заведения Коко Динев.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи