Освиркаха Цветелина Янева заради Андреа!




Освиркаха Цветелина Янева заради Андреа!
Хора, присъствали зад кулисите на концерта на ТВ „Планета HD" издадоха, че в бекстейджа, Цветелина Янева била доста разстроена от реакцията на феновете, които скандираха името на Андреа, докато тя беше на сцената.



Още с излизането си пред публиката, Янева едва сдържаше сълзите си, тъй като само ден преди голямото събитие стана ясно, че колежките й са се възмутили от некоректното подреждане на последователността, с която ще се представят певиците.

Припомняме ви, че преди концерта Андреа зави, че няма да участва в концерта заради своя колежка. В последствие стана ясно, че това е Цветелина Янева, пише lifestyle.bg.

Андреа отправи следното послание до феновете си:
„Скъпи мои фенове, водена от уважението си към вас и най-вече от голямата си обич, съм длъжна да ви съобщя едно свое лично решение: утре вечер на концерта на ТВ Планета HD в София, няма да пея за вас! Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а в една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите 5 минути слава на моето място. Като позитивен човек дори в това открих плюсовете - благодаря й, защото от 5 години насам за първи път ще си открадна няколко дни почивка. А на вас мога да кажа само едно - обичам ви от цялото си сърце!"

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи