Николета спря кърмата за да не развали бюста си




Николета Лозанова
Николета Лозанова, която дари Валери Божинов с дъщеря, се оказа доста претенциозна майка. Тя дори си позволи своеволия, като да си спре кърмата с хапчета.




Лекарите от столичната Първа АГ болница ''Света София'' вече са вдигнали ръце от плеймейтката. Първоначално смятали да я изпишат колкото се може по-бързо. Заради инфекция обаче докторите я посъветвали да остане в болничното заведение, докато не овладеят проблема. За да се чувства добре, близки и приятели постоянно идвали на свиждане на родилката. Когато Валери не е до нея, Ни Ло изпадала в лошо настроение и побърквала с претенциите си медиците. Искала да гледа телевизия в стаята и нямала никакво намерение да кърми, пише blitz.bg.

Въпреки че имала кърма, съпругата на Божинов предпочитала да не развали бюста си и вземала хапчета за спиране на кърмата. Николета, която качи едва 10-ина килограма по време на бременността, държала да излезе в перфектна форма от болницата.

Футболната съпруга изпадала ту в лошо, ту в хубаво настроение. Според близки до звездата промяната се дължала на следродилна депресия. Затова Валери искал по всякакъв начин да угоди на половинката си и я засипвал с внимание, обич и много храна.

Грижите му хич не се понравили на експоловинката на футболиста Алисия. Тя била бясна, че на малката Никол се обръща повече внимание, отколкото на сина й Валери.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи