Мария Игнатова с нова любов




ТВ водещата и актриса Мария Игнатова си е намерила нова тръпка, която да съживи малко кръвта й, след като отношенията й с Димитър Рачков влезли в руслото на ежедневието и бита, пише в. "Всеки ден".


Новият обект на желанията й бил Валерий Цветков - един от двамата силови гимнастици от невероятното дуо "Атлас", което взриви публиката на шоуто "България търси талант" с акробатичните си изпълнения, пишат novini.bg.

Именно там Мария и Валерий се запознават. Игнатова очевидно била запленена още от първия миг от Валерий, защото не откъсвала поглед от него през цялото време, докато представял номера си. Веднага след изпълнението тя нахлула на сцената, за да докосне мускулестото тяло на акробата.

Тук Магърдич Халваджиян направил остра реплика на водещата, че това никак няма да се хареса на Рачков. Игнатова обаче продължила безогледно да сваля Валерий и зад сцената по толкова демонстративен начин, че се наложило колежката й Алекс Рачева да се извини в ефир на настоящето гадже на русата палавница с думите "Мите, съжалявам".

Оказало се, че Мария и Валерий си разменили телефоните и акробатът получил есемес само час след запознанството, който гласял:

"Страхотен си, трябва да ме научиш на това". Валерий отговорил шеговито: "С удоволствие, но трябва да си гола до кръста". Последвал светкавичен отговор: "Удоволствието ще е мое, кажи къде и кога".

От този момент нататък, вече трета седмица, двамата се отдавали на диви ласки, разкрили запознати пред в. "Всеки ден".

Преди няколко дни Игнатова се оплакала, че Рачков я следи и ревнува, дори когато обикаля за участия из страната, звънял през 5 минути, за да провери къде е. "Станал е дебел и зъл", проплакала водещата пред приятелки.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи