Мога ли да му имам доверие след изневярата?




Мога ли да му имам доверие след изневярата?
Разкриването на изневярата напълно разклаща доверието ви в него, но и във вас самата. Чудите се как сте му вярвала досега и дали е нормално пак да му имате доверие. Има как да му повярвате отново, но е важно да го искате и двамата. Немислимото може да се случи, ако той съжалява за стореното, обича ви и искрено желае да излекува връзката си.




Първо трябва да поставите тежко условие – напълно да прекъсне всички връзки с любовницата си. Те не могат просто да си останат приятели. Да не се виждат никога повече и да не си общуват по никакъв начин. Само това може да ви помогне да останете заедно.

За да излекувате брака си, ще е нужно много време, дори години. От особено голямо значение е постоянно да водите диалог. Вероятно разговорите са болезнени, но са нужни. Мълчанието ще увеличи дистанцията помежду ви и ще доведе до неизбежния край на връзката ви.

Този, който е изневерил, трябва да разбере, че постъпката му е наранила сериозно неговия партньор. Затова и трябва да прояви огромно търпение, докато сам се бори с чувството си за вина.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи