Хилда Казасян: Тръпката ни с Чочо си отиде на третата година




Чочо Попйорданов и досега е сред най-близките ми хора – твърди Хилда Казасян

Хилда Казасян: Тръпката ни с Чочо си отиде на третата година
„С Чочо като мъж и жена не бихме могли никога да бъдем заедно и това ми беше ясно доста преди да се разделим” – твърди в интервю за в. „Преса” Хилда Казасян. „Медийната истерия около нас изопачи ситуацията, а аз отказвах категорично да говоря за личния си живот.
Истината е, че когато се събрахме с Чочо, бяхме много малки, имаше страхотен сблъсък на характерите ни. Ние невероятно много си приличаме – по-скоро сме родени да бъдем брат и сестра, отколкото мъж и жена” – споделя джаз певицата.

„Тръпката? Тя си отиде към третата година. Обичта ни с Чочо обаче е и до ден-днешен. Той е един от най-близките ми хора в момента” – признава Хилда.
„Да, имаме невероятно силна връзка. Чочо е рядко добро същество за днешното време. И това, че не спим в едно легло, не може да бъде причина да унищожим кармичната връзка на душите ни. Би било грехота! Пък и не е имало повод” – споделя Хилда Казасян.
„Да, той вече имаше тази връзка с Йоана Буковска. Но имаше и много други връзки, които не са били повод за раздялата ни. Ако не бяхме се разделили, това щеше да бъде поредната му връзка” – разкрива певицата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи