Ирина се изживява като шеф на "Почивна станция"




Любовницата на Иван Христов - Ирина Сарачинова, се изживявала като най-голямата звезда в "Почивна станция", пише в. "България днес".


Водещата на "Най-добрата майка" тотално се е самозабравила – нагрубявала колегите си и се държала като техен шеф, оплакали се пред всекидневника хора от екипа на предаването. Напоследък Ирина взела на мушка Витомир Саръиванов.

Последният скандал между двамата се разразил в неделя, когато цели 15 минути водещите в студиото не можеха да осъществят връзка с репортерски екип в дом за лечение на зависимости.

За да замаже гафа, Витомир се правеше на остроумен в ефир, а Ирина не успяваше да вземе думата, пишат от novini.bg

"Дразниш ме. Не си позволявай да ме прекъсваш! Не си по-умен от мен", просъскала след шоуто Сарачинова на Саръиванов, бясна от репликите, които колегата й пускал, точно когато камерата давала нея. После заявила на всеослушание, че тя се справя по-добре от Саръиванов в предаване на живо.

"Сутрешното шоу спокойно може да се води само от мен", Вито е излишен, обявила Сарачинова и се зарекла да говори с Иван по въпроса.

Скандалът и обидите явно дошли в повече на Вито, който отдавна не можел да търпи любовницата на тв опосума. Водещият тутакси хукнал да се оплаче на другия продуцент на предаването Андрей Арнаудов, който обаче отказал да вземе страна в спора.

Ирина пък се заканила да уволни журналиста, дръзнала да се оплаква от нея, защото не можела да понася някой да й противоречи или да блести в ефир.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи