Лияна заплашвана от свой фен




Певицата Лияна все още е преследвана от свой луд фен.


Лияна заплашвана от свой фен
Тя получава куп заплашителни писма, смс-и и обаждания. Мъжът си е паднал по нея и е решил, че ще я има на всяка цена. Мръснишките съобщения, които й пращал нямали край и Лияна е крайно изнервена от ситуацията.



Наложи се певицата да увеличи охраната си и да се обгражда с яки момчета на всяко свое участие.

Фенът ходел по дискотеките, където Лияна пее по цяла нощ и нагло я гледал. Певицата направила грешката да говори с него веднъж, но го отрязала като кисела краставичка. Оттогава мъжът превърнал живота й в кошмар, пишат от „Шоу“, цитира kliuki.bg.

„Както и да обясняваш на агресивните мъже, че ти си дошла да ги забавляваш, колкото и деликатен да си, любезен, в тези малките часове на нощта никой не те разбира. Най-лошото е, че този човек неслучайно се появява там, където и аз, от определено време ме преследва“, разкрива певицата пред изданието.

Тя се оплака, че си наела още повече бодигардове и си сменила номера вече няколко пъти:

„Започва се едно непрестанно звънене. Търси ме от различни номера и така не мога да реагирам. Накара даже жени да ми се обаждат, да ми говорят обидни думи, да заплашват, а това никак не е приятно“, изплака си душата Лияна.

Тя изпитва най-голям страх за дъщеря си Дениз и се опасява, че маниакът може да научи къде живее, което не е толкова трудно. Певицата изтръпва при мисълта, че детето й може да пострада.

„Тук мъжете са много разлигавени в България. Свикнали са да получават всичко от всяка жена и когато стане така, че не могат да имат нещо, стават агресивни и лоши, започват да обиждат и заплашват“, констатира половинката на Махмуд.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи