Свекър и свекърва тровят живота на Преслава




Преслава
Неодобрението на свекъра и свекървата, както и инфантилността на Жоро Бирмата влудявали Преслава – разкрива в. „България днес”.




Младежът искал разрешение за всичко от родителите си – дори на дискотека не можел да отиде без позволението на мама, която му пращала бодигардове за придружители.

Тя дотолкова опекунствала над Жоро, че му избирала и дрехите, с които излизал вечер.

„Баща му – Голямата Бирма, може би се страхува някой да не отвлече сина му и да му иска откуп. Или пък се притеснява Преслава да не научи Жорко на „лоши неща”. Затова таткото е пуснал бодигардовете си да пазят двойката. Ама охранителите кой от кого пазят, само те си знаят” – присмиват се приближени до популярната фамилия.


Преслава и Жоро Бирмата

На всички догадки засега Преслава отказва коментар. Приятелките й обаче коментират, че въпреки проблемите с майката и бащата на приятеля й фолк дивата не се отказва от идеята един ден да направи Жоро, Малката Бирма свой съпруг пред закона.

Родителите на 22-годишният младеж обаче още се мръщят на тази идея. Както вече писахме, Лидия, властната майка на Жоро, хич не харесвала Преси за снаха. Таткото – Евлоги Станоев, пък се тревожел, че певицата не е от тяхната черга – отбелязва таблоидът, пише kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи