Фолк певицата Румина е бременна




Фолк певицата Румина е бременна
Румина е бременна в седмия месец. Фолк певицата се шокирала, когато видяла положителния тест за бременност.




В първия момент си казала: „Това на мен ли се случва?“. Чак след 2-3 дни успяла да се зарадва и да осъзнае, че чака бебе.

Тя дори не казала веднага на приятеля си. Първата нощ, след като разбрала, че ще става майка не мигнала, а на сутринта се престрашила да съобщи новината на бъдещия татко, пише kliuki.bg.

Румина започнала с много сериозна интродукция, а след като чул думите: „Трябва нещо да ти кажа…“, момъкът помислил, че го зарязват.

Пред „Съпругите“ фолкаджийката разказа, че щом изплюла камъчето, гаджето й пощуряло от радост.

Двойката е заедно от 6 години, а преди една година Руми получила годежен пръстен. Да се види булка, обаче не била нейната фикс идея:

„Не съм от хората, които държат задължително да се видят с бяла рокля, но не се знае, човек си променя мнението с времето.“

Изпълнителката много се надявала да е бременна с момиче и дори измислила име, но на последния преглед й казали, че ще има момче.
Румина получи годежен пръстен

Един от първите хора, на които Румина казала новината била колежката й Емануела, с която са много близки. Помолила я да запази тайната й и е много благодарна, че иначе устатата й колежка не е раздухала клюката. Най-много се притеснявала как ще реагира продуцента й Ненчо Касъмов, но той напълно я подкрепил.

Румина се радва, че ще бъде сравнително млада майка. 27-годишната певица е решена да си изгледа детето, а после да продължи с кариерата си.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи