Слави Трифонов е пред банкрут!




Слави Трифонов е пред фалит
Слави Трифонов е пред фалит! Един от най-успешните родни шоумени е на път съвсем да банкрутира заради слаби проекти.




Известният тв водещ, който допреди няколко години беше единствен по рода си в родния ефир, е на път безславно да се оттегли.

Рейтингът на предаванията, които Трифонов продуцира в последно време, е толкова нисък, че нищо чудно скоро окончателно да изпаднат от екран.

Вместо да предложи на зрителите нещо ново и иновативно, Трифонов предпочете добрата стара сатира, което обаче му изигра лоша шега.

Последният дискусионен формат на Слави „Война на думи“ доста бързо залезе поради слаб интерес към него. Секс съветите на Кобилкина в рубриката „Мъжът и жената интимно“ също не се радват на голям интерес.

Истински провал обаче е опитът за римейк на „Бар Наздраве“. Комедийният сериал „Ракия сънрайз“ буквално закопа водещия, който вложи милиони в реклама и реализиране на проекта, но накрая си спечели огромни загуби, пишат от razkritia.com.

За залязващата слава на шоумена говорят и отчаяните му опити да се спаси от тотално изпадане от ефир залагайки на актьорската вечер. Но скечовете с Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев също доскучаха на родния зрител. Засега единствено опитите на Слави да се върне към музикалния жанр се радват на известен интерес, който едва ли ще се задържи за дълго, пише „Всеки ден“, цитира kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи