Мария: Искам дете от Гущеров, радвам се за Митко




Фолк певицата Мария е готова да роди дете на младия бизнесмен Христиан Гущеров.

Това разкри самата тя в ексклузивно интервю за сп. LOVE style, пише kliuki.bg. Изпълнителката не крие, че е една наистина щастлива жена и се определя като „ядрена бомба, заредена с много любов”.


Форумци вече започнаха и коментари относно желанията й за ново семейство дете. Te мислят, че са породени от потребността на певицата да се занимава с нещо, след като я отритнаха от фолка.

Мария се запознава с Христиан през лятото на миналата година, но връзката им започва два месеца след първата им среща. За младия бизнесмен певицата казва:

„Той дава всичко, което една жена може да мечтае. Не правя планове да оставам без него! Въпреки че разликата ни е 6 години и половина в моя полза, ако трябва да измерваме като знания, Хриси е изключително умен мъж. Няма нещо, на което не може да те научи”.

Изпълнителката разкрива, че половинката й се целува страхотно, а и "много други неща прави страхотно".

Мария за първи път направи кратък коментар за тежкия период, който е изживяла след раздялата с бившия си съпруг Димитър:

„Не изпитвам абсолютно никакви чувства към него. Пожелавам една спокойна бременност, без перипетии, на неговата половинка Никол, която познавам. Радвам се за Митко”, споделя Мария пред списанието.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи