Жоро Черния oсигурил победата на Софи Маринова на Евровизия




Ромският бос купил победата на Софи Маринова

Жоро Черния oсигурил победата на Софи Маринова на Евровизия
Победата на Софи Маринова на българския конкурс за Евровизия никак не е случайна – пише „Уикенд”.



Ромската певица е получила солидно финансово рамо от циганския барон Жоро Черния, който е пръснал десетки хиляди левове, за да й осигури победата – твърди сензационно източник на „Уикенд”. Близкият приятел на чалга дивата се погрижил да я избута напред, плащайки организирано гласуване с есемеси в махалите и катуните – отбелязва седмичникът.

Така Софи Маринова получила над 10 хиляди гласа, отвявайки с троен резултат конкурентката си Десислава (Dess). Именно с ромския бос поля след края на конкурса победата си певицата. Веднага след финала на шоуто Маринова се качи на мерцедеса си и отпраши към луксозен столичен хотел. Там я очакваха най-близките й приятели, сред които бе и едър мургав мъж. Оказа се, че това е един от най-богатите цигански барони – Георги Янков, известен като Жоро Черния. Той е известен като един от най-влиятелните главатари на мургавите ни съграждани.

Конкурентката на Софи Десислава пък напуснала шоуто бясна – уверили се репортери, присъствали на събитието. Тя твърди, че получила есемес, още докато траел конкурсът, със съдържание: „Няма да спечелиш. Всичко е нагласено”. Десислава отказала да каже кой е авторът на съобщението.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи