Златка Димитрова с ново амплоа




Плеймейтката работила 5 години в Гърция

Плеймейтката работила 5 години в Гърция
Популярната плеймейтка Златка Димитрова се радва на голяма популярност като начинаеща актриса. Сексапилната брюнетка, която отскоро е червенокоса, откровено признава, че възприема себе си като реалист. И то не само в живота, но и в любовта.



За този и погледът към живота й помогнали и годините зад граница. Преди да се прочуе и стане популярна, фаталната красавица е живяла пет години в Гърция. За този период от живота си моделката споделя, че е тръгнала на шега да пътешества. „И останах 5 години…“, разказва Златка. Докато е в Гърция Димитрова работи в списание, като в същото време следва финанси у нас. Именно животът й зад граница я променя и научава как да се справя с трудностите у нас Lifestyle.bg.

Освен трудни житейски уроци Златка разбира, и че идеален мъж не съществува. Фаталната красавица е категорична, че не съществуват такива хора. „Хубаво е за един мъж да те уважава, да се грижи, да е опора и да има компромиси от двете страни! Аз съм реалист и знам, че комин без дим няма“, споделя тя. По всичко личи, че покрай новото си гадже плеймейтката доста е помъдряла. А и новото й амплоа на актриса определено допринася за това.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи