Какво намират мъжете за секси в жените




Какво намират мъжете за секси в жените
Мъжът може и да се впечатлява първоначално от визията, но тя не е определяща, дали ще бъде верен на една жена и дали ще иска да бъде с нея като цяло. Според психолозите господата избират партньорките по това как ги карат да се чувстват. Ако жената предразполага мъжа и той е спокоен и щастлив с нея, то няма значение дали е Снежанка или Пепеляшка, той ще избере нея. А ето и кои качества у жените той намира за изключително сексапилни:

1. Тя е закачлива
Жените, които се взимат прекалено на сериозно, не са истинско предизвикателство за мъжа. Те му се виждат скучни и елементарни, защото са предвидими. Но, ако тя е закачлива, игрива и от време на време флиртува (разбира се с него и само с него), то това вече е друго нещо. Според някои разбирания именно флиртаджийското настроение е елемент на зрялост. Това означава, че жената умее да се наслаждава на живота и не се срамува да го показва.
2. Тя се чувства красива
Красотата, разбира се, е субективно понятие. Всеки има собствено схващане и идеали, но на мъжете винаги им прави впечатление самочувствието на жената. Щом тя се чувства красива и го показва – подчертавайки сексапилните си извивки и държейки се като истинска дама, то мъжът срещу нея няма как да не го оцени и да не се съобразява с нея.
3. Тя свободно разговаря на тема секс
Свенливите момичета отпреди десетилетия са демоде. Мъжете се чувстват по-удобно с жени, които не свеждат поглед при всяко споменаване на думата „секс" и упорито отбягват темата. Това автоматично ги прави „задръстени" в леглото, което никак не е секси. Вариантът за секс лъвицата, която с приказки загатва за опит като на проститутка с 20-годишен стаж на магистралата, също не е опция.
4. Тя обича и разбира мъжете
Жените, които не се стремят всячески да променят мъжа и да го направят по нечий модел, а го обичат и разбират такъв, какъвто е, винаги печелят. Той се чувства страхотно около жена, която не го мъмри за всичко и не го сравнява с други, чувства се уникален и в неговите очи тя е неустоима.
5. Тя знае как да каже „Благодаря"
Каквото и да си говорим, първите срещи за мъжете носят малко повече стрес. Те се стараят да направят перфектно впечатление и пестят пари, за да може дамата им да не се притеснява от нищо и да направят вечерята приказна и романтична. Ето защо силно впечатление им прави, дали избраницата им, е оценила усилията им . Едно просто изречение като :"Благодаря за фантастичната вечеря" ще сложи ореол около главата й и тя ще му се стори още по-прекрасна. Той ще е спокоен, че усилията му не са отишли на вятъра.
6. Тя е готова да наруши собствените си правила

Жена, която има правила, ги спазва и уважава. Но има моменти, когато правилата могат да бъдат нарушени. Особено, ако той е част от тях. И това би му се сторило секси – той е партньор в „престъплението" извън нейните правила.

7. Тя е готова да преодолее страховете си или поне опитва

В живота винаги се намират неща, които жените не искат и не могат да правят, защото се страхуват. Интересното е, че повечето пъти дори не са опитвали да минат отвъд границата на страха си. Ако тя все пак се опита, за него означава, че няма да седи и да се самосъжалява, а е готова да рискува.

8. Тя се целува страхотно

Както при жените, така и при мъжете, важен фактор за привличането е целуването. Една целувка може да покаже толкова много на мъжа и да счупи „сексапилометъра" , с който той я оценява.

9. Тя обича да се смее (на шегите му)

Той не винаги е забавен, но му се иска да е такъв. И вместо тя да сумти и да подбива самочувствието му, когато той очаква усмивка, жената може да оголи зъби в една усмивка без да преиграва. Много мъже казват: „Искам жена, която да ме смята за забавен. Е дори да не е чак толкова забавен и оригинален, ако тя се смее на шегите му, той ще я обожава заради това. 
Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи