Камелия отново показа прелести




Камелия едва не заголи гърди
Камелия едва не заголи гърди на 10-ите Годишни музикални награди на „Планета” и всички фенове останаха разочаровани, че не са видели прелестите на сексапилната поп фолк певица.




Камелия изненада всички родни почитатели на поп фолка с новата си визия на едно от най-чаканите музикални събития в България.

Тя се появи с къса черна прическа – перука, с която напомня изумително много на вечната Лайза Минели и бляскава копринена рокля в актуалния електриково син цвят, която разкриваше голяма част от прелестите й.

За изненада и изумление на всички, макар и дълбокото деколте на певицата едва да покриваше гърдите й, то така и не помръдна, а феновете не успяха да видят заголено зърно, колкото и да се надяваха.
феновете не успяха да видят заголено зърно

Явно след няколкото инцидента, при които на изпълнителката все й се показваше ту зърно, ту дупе (а можем ли да забравим и голите папарашки снимки на Камелия и Цветин), сега хубавицата си е взела поука и прилепя вътрешната част на плата за кожата, за да не мърда прекалено много.

Камелия на няколко пъти се разходи победоносно по сцената, изпявайки едни от най-големите си хитове в микс.

Всъщност, тя грабна статуетката за 15 години на сцена и с това настроението й бе още по-приповдигнато, а публиката остана екзалтирана през цялото й изпълнение.

Източник sin.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи