Виж как Ники Михайлов разхожда сина на Божинов в мола




Виж как Ники Михайлов разхожда сина на Божинов в мола
Гаджето на Алисия Ники Михайлов се грижи като за свой син за Валери Божинов-младши, сина на съотборника му в националния отбор Валери Божинов.



Преди дни папараци на "Уикенд" изловили тримата да се разхождат като семейство в столичен мол.

Тримата изкарали три часа в него и изглеждали като щастливо семейство. Футболистът и Алисия се радвали на Валери-младши, а момченцето ги разсмивало с комични коментари относно стоките по магазините.

Минувачи и продавачки пък не пропуснали да позапят звездното трио.

"Гледа го не като доведен син, а като свое дете. Купи на детето всичко каквото пожела и пръсна над 300 лева за дрънкулките, които си избра Валери", издал пред таблоида консултант в магазин за играчки.

Михайлов почерпил наследника на Божинов със сладолед. "Алисия е щастливка е, че успя да намери мъж като Ники. Личи, че я глези и уважава. В нейното положение си е чист късмет да срещнеш хем свестен, хем богат. Горката преживя много, а и е с дете на ръце", коментирали две възрастни посетителки.

Алисия и любовникът й обаче никак не се притеснили от вперените в тях десетки погледи.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

  1. Предпочитам да дам 2лв.за сладолед например,вместо да чета глупостите Ви че Фънки се подсякъл или че на Лили и миришела шундата.Имате двама трима стойностни коментатори,като Атанасов,но 2лв? Тъй,че СБОГОМ !

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи