Михаил Билалов пред развод




Михаил Билалов пред развод
Актьорът Михаил Билалов, който играе култовия Джаро от "Под прикритие", върти луда любов с водещата в сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева, известна като Шани.



Двамата са решили да напуснат семействата си. Още преди време дъщерята на известната ни актриса Жоржета Чакърова и режисьора документалист Стефан Харитонов намекна, че бракът й с Ясен Гюзелев буксува.

"С Ясен сме пълни противоположности. Той по цял ден си стои в студиото и рисува. Води почти отшелнически начин на живот. Аз не мога така. Обичам да съм сред хора и да се забавлявам. Понякога двамата не се виждаме по няколко дни", споделя Александра Гюзелева, цитирана от hotarena.net

Тя всеки момент ще предприеме решителни стъпки за промяна на семейното си положение. Наскоро тя заяви, че бракът й се е крепял единствено на дъщеря й Алиса.
водещата в сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева

Шани малко случайно се запознава с Билалов. Двамата се засичат в коридорите на телевизията. Той пуска шегичка, тя отговаря в подходящия стил и страстта пламва. От година вече са неразделни, твърди "Всеки ден".

Джаро е женен за японка, която живее с двете им дъщери в Париж. Бракът им е на цели 18 години.

Актьорът и журналистката дълго време се крият от хорските погледи, но накрая връзката им излиза на бял свят.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи