Миро тръгна на война




Певецът Миро
Певецът Миро тръгна на война с киберпиратите.

Но не заради собствените си песни, а заради парчетата на неговото най-успешно протеже - Дивна Станчева.



Оказа се, че младата дама от Русе има доста зложелатели, защото колчем Миро качи неин клип на официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук”, само минути по-късно той изчезва.
В началото той отдал издънката на пропуските в компютърната си грамотност. Търпял няколко дни ситуацията, но в един момент осъзнал, че става дума за съвсем целенасочена атака срещу момичето.
Припомняме, че за изминалата 2011 година парчето на Дивна и Криско „И ти не можеш да ме спреш” се оказа най-предпочитаното от феновете на радиостанциите, въртящи предимно българска музика.
В момента сингълът на хлапачаката е номиниран за „Най-добра песен на Балканите от България” и има реалната възможност да се пребори с хитове от съседни нам страни, пише в. "Монитор".
„Защо у нас никой не каже браво, когато един млад талант има успехи, а все гледаме да направим мръсно. Не се притеснявам от това, че някоя е хакнал моята страница. Но защо трови Дивна. За мен да пише каквото иска”, не скрил разочарованието си пред близки хора изпълнителят на „Губя контрол, когато”.
Кибератаките не секват и вчера на официалната страница на Миро се появи гневното предупреждение:
„Понеже някой си позволи своеволието да изтрие всички клипове на Дивна, в стремежа си да заличи милионите гледания и рейтинга, който беше натрупала, или пък по друга причина... го качваме отново! Важното е, че знаем кой е и имаме IP адреса му, и ще си понесе наказателната отговорност.”
Миро е сформирал цял щаб, който да следи дали наглеците ще продължат да трият парчетата на момичето.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи