В "Double Seven" раздават шамари като в българска дискотека!




Принцът на Монако, 24-годишният Пиер Казираги, остана няколко часа в болница в Ню Йорк, където е бил откаран след сбиване в нощния клуб "Double Seven".

Принцът на Монако, 24-годишният Пиер Казираги, остана няколко часа в болница в Ню Йорк, където е бил откаран след сбиване в нощния клуб "Double Seven".
През нощта срещу неделя Пиер отишъл с приятели в популярното заведение в Манхатън, предаде ИТАР-ТАСС. По думите на очевидци между него и американския бизнесмен Адам Хок е избухнал скандал, който прераснал в сбиване.

Адвокатът на Казираги Рибард Голуб твърди, че неговият подзащитен "не е направил нищо провокативно, Хок първи го ударил по лицето".

От своя страна бизнесменът увери полицията и журналистите, че принцът започнал да обижда него, "приятелите му и трите присъстващи там момичета – известни руски фотомодели".

47-годишният Адам Хок бил в клуба заедно със собственика Джери Джах и супермоделите – Наташа Поли, Валентина Зеляева и Ана Рубик, посочва РИА Новости.

Според хората от компанията на Джах Казираги и негови приятели отишли при тях и започнали да обиждат момичетата и без разрешение да пият от водката на масата им. След това в клуба започнал бой, който според очевидци приличал повече на сбиване в каубойски салон от средата на 19 век.

Адам Хок ударил княжеската персона с такава сила, че той прелетял през цялото помещение и се приземил на маса на другата страна на залата.

След това бизнесменът ударил "солидно" трима души от обкръжението на Казираги, които "Ню Йорк поуст" посочва катоизвестни в Ню Йорк хипстъри. Единият от тях е бивш приятел на светската лъвица Парис Хилтън.

"Лицето на Казираги изглеждаше ужасно, имаше дълбоки драскотини и отвсякъде течеше кръв. Изглеждаше така, сякаш се нуждае от пластична хирургия", разказа един от свидетелите.

След сбиването Казираги е бил откаран в медицинския център Weill Cornell, откъдето бил изписан по-късно същия ден.

Полицията е повдигнала на Хок четири обвинения във физическо насилие от трета степен – по едно за всеки от мъжете, пострадали от юмруците му.

На предварителните слушания в наказателния съд в Манхатън Хок не се е признал за виновен и заявил, че самият той е жертва.

"Защитавах себе си и останалите. Защо те /Казираги и приятелите му/ не са с белезници?", попитал той. Хок е освободен без гаранция и трябва да се яви пред съда идния месец, пише NEWSru.

Пиер Казираги е по-малкият син на принцеса Каролина от брака й с италианския бизнесмен Стефан Казираги, който загина при катастрофа през октомври 1990 г. на 30-годишна възраст.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи