Галена: Какво е това джойнт?




Фолк гърло номер 1 за 2010 г. Галена е била изловена от полицаи с трева в дамската си чанта преди десетина дни, твърдят близки до певицата.
Галена: Какво е това джойнт?
Случката се развила във Велико Търново, където изпълнителката живее с половинката си Галин.


Палавата брюнетка тъкмо се усамотила с приятел в близост до местно заведение и, преди да дръпне няколко пъти от цигарата с марихуана, местните пазители на реда секнали удоволствието й, пише monitor.bg.

В този момент единствено известността помогнала на хитовата изпълнителка да не бъде арестувана.

Галена обаче отрече това да е вярно:

"Какво е това джойнт?", попита първосигнално фолк фурията, а след кратко разяснение за какво става въпрос заяви, че тя самата никога не е пушила каквито и да било цигари.

"Не обичам цигарения дим и затова никога не съм пушила", каза звездата.

"Не съм в България, работя", потайно отбеляза певицата, въпреки че според графика й, й предстоят участия в страната - днес в Пловдив и утре в София, а чак в петък се очаква певицата да замине за Струмица, Македония.




Палавата брюнетка

Вчера Галена не пропусна шанса да отпразнува Св. Валентин и Трифон Зарезан. Изглежда, че тя е все така влюбена в своя Галин и той бе първият, който получи нейните целувки и прегръдки. Точно преди четири години на този ден двамата се сгодиха, а от голямата им любов се роди и техния син Стефан, пише planeta.tv.

В своята официална страница във Фейсбук изпълнителката не пропусна да поздрави и многобройните си почитатели като написа: “Честит Свети Валентин на всички влюбени! Раздавайте любовта си на хората, които обичате! Нека всяко ваше чувство бъде любов, и то не само днес. Останете будни тази нощ, потънете в погледа на любимия човек и усетете любовта му!”

Галена не забрави и тези, които празнуват Трифон Зарезан, като им пожела: “На две големи пак да бъдете мнооого влюбени! Обичам ви!”.

Вечерта певицата и Галин посрещнаха гости в Арбанаси, а сред тях бе и изпълнителката на хита “Сложно-невъзможно” - Анелия.

Галена

Преди дни пък се разчу, че в старозагорски клуб, където Галена имала участие, се наложило да изкарат всички клиенти на заведението заради бомбена заплаха. Взривно устройство, както и съмнителни вещи или предмети обаче така и не били открити.

Управителката на клуба подписала, че гарантира сигурността на посетителите и веселбата продължила вяло с малцината останали.

Според очевидци Галена побързала да се прибере в хотела, още след като ченгетата опразнили заведението, бясна от проваления купон. Тя заподозряла за телефонния тероризъм фенове на друга фолкфурия - Цветелина Янева, която щяла да гостува на следващата вечер в същото заведение, коментират в гилдията.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи