Фахрадин Фахрадинов съжалява за брака си




Фахрадин Фахрадинов съжалява за брака си
Актьорът който стана по-известен у нас покрай ролята си в „Забранена любов“ Фахрадин Фахрадинов най-накрая си изпусна нервите по адрес на жена си Владимира и изкрещя, какво мисли всъщност за нея.


След последните събития Фери дори не искал да се среща със сексапилната блондинка, а камо ли да разговаря с нея за скоро злополучно приключилият им брак. Припомняме ви, че съвсем скоро слуховете за скандалното минало на Владимира се подкрепиха и с порно клипче, което бързо обиколи всички медии и интернет пространството, пишат от lifestyle.bg

В отговор на което пред свои близки приятели Фахрадин Фахрадинов явно не е сдържал нервите си и признал, че е направил най-голямата грешка в живота си, като не е повярвал на очевидното и се е венчал за „една ку**а“.

Всъщност не, че Фери е цвете за мирисане, все пак преди време за него пък лъсна фактът, че се е предлагал в Интернет чат на мъже, но явно актьорът все пак има някакви скрупули за разлика от Владимира, за която вече всички знаят, че е бивша наркоманка и проститутка.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи