Преслава: Поемам всички негативи върху себе си




Преслава: Поемам всички негативи върху себе си
Фолкпевицата Преслава е една от любимите в жанра. Въпреки това, от известно време феновете започват да се оплакват от бездействието и неинициативността на изпълнителката на "Как ти стои"


Причина за негодуванието на почитателите на Преслава, стана последното изявления на певицата, което се появи на официалната й страница. То засяга нереалиризания й клип на песента "От мен питието", който в последния момент отпадна като проект.

"Относно всички коментари за клипа, който не се появи по една или друга причина! Да обвиняваш другите, означава да извиняваш себе си! Затова не искам да обвинявам никого, нито да опровергавам с думи действията си - нищо няма да променя! Съжалявам единствено, че не оправдах очакванията Ви! За добро или за лошо, поемам всички негативи върху себе си" бе написала лично Преслава.

Последвалите коментари обаче не само възхваляват и съжаляват актуалната звезда на Пайнер, но я критикуват и наистина Преслава понася негативите лично. Много от феновете на Преслава я виждат като изпълнител, който има обичта на публиката си, но не прави нищо, за да я запази. Има мнения, че славата й открай време лежи на стари лаври. Според някои Преслава започнала добре 2011, но не се постарала достатъчно, за да покаже потенциала на последния си албум.

Фолкпевицата Преслава е една от любимите в жанра

Някои от почитатели й си позволяват да отправят съвети към своята любимка: "Уважавай повече феновете си, показвай им, че наистина работиш за тях". Голям процент от активните потребители на официалната страница на Преслава определят изпълнителката като твърде сигурна в себе си и точно това била причината тя да не прави клипове "защото е спокойна, че песните й ще се наложат и без да си прави труда да ги снима"

Има и такива, които директно се възмущават от поведението на певицата: "Преславче, цяла година спиш мила, един клип си направила и накрая се правиш на невинна и се извиняваш".

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи