Биячите на Багата заснети от камера!?




Биячите на Багата заснети от камера!?
Ако чете това, палачът на Благой Иванов-Багата скоро да очаква позвъняване на вратата си! Ченгетата са по следите му, след като камера е успяла да заснеме престъпника, наръгал ММА-шампиона.


Охранителна камера на банка в близост до бар "Домби" е заснела бандата, пребила и ранила почти смъртоносно спортиста и приятелите му в неделя сутринта.

Компанията на Багата е празнувала края на боксовия турнир "Странджата". Обиколили няколко заведения и решили да приключат в "Домби". Малко преди 5 часа Благой станал от масата и отишъл на чужда. Там около 7-8 минути говорил с друга компания от 8 души. Секунди по-късно станало меле. Момчетата от съседната маса нападнали Багата и приятелите му с метални бухалки, описва инцидента "Стандарт".

В боя един от тях наръгал няколко пъти Благой, като един от ударите бил в подмишницата му, на милиметър от сърцето.

"Багата обаче запази самообладание, тръгна сам по стълбите, излезе на "Графа" и извика такси по телефона. С него тръгна към "Пирогов", докато кръвта течеше навсякъде", разказал един от свидетелите.

В спешния център той бе вкаран за операция. Другите двама пострадали в мелето - Станой Тодоров и Момчил Кондов, имат само синини.

Една от камерите е заснела на съседна сграда как биячите на Багата бягат от заведението. Според данните до момента Багата е говорил с компания, която работи за люлинския бос Дъмпела.

Според източници на "Стандарт" бащата на Багата е служител в ГДБОП. Той е разбрал от свои колеги за инцидента със сина си.

"През последните години Багата изкара нормални пари от спорта. Дълго го наблюдавам отблизо, през последните 3 години печели нормални пари и много хора се опитват да се изкарват добри приятели с момчета като него", коментира по БиТиВи депутатът от ГЕРБ и президент на Българската федерация по самбо Румен Стоилов.

Източник hotarena.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи