Варненките пети по красота в света. Доказано




Варненките пети по красота в света. Доказано
Варненките са пети по красота в света според сайта за туризъм Travelers Digest.


В класацията на градовете с най-красиви жени на света, изготвена от интернет страницата, на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина.

На пето място са жените във Варна, които изпреварват поставените на 6-а позиция московчанки.

Сайтът огласи и класацията си на страните, в които живеят най-красивите жени на нашата планета. В Топ-10 на държавите с най-красиви жени на първо място е Швеция, следвана от Аржентина, Украйна и Русия. България е поставена на пето място.

На сайта специално е подчертано, че българките не са толкова добре известни, колкото другите жени, включени в класацията. Но това само подчертава колко велика е тази държава. "България е прочута със своите ски-курорти, оживена столица, средновековни градове и великолепни плажове на Черноморското крайбрежие. Но
тук трябва да прибавим и неземните красавици. Най-често те са високи, със светла кожа, тъмни коси и сини или зелени очи", пише в сайта.

Най-красивите мъже пък на нашата планета живеят в Стокхолм. Те са поставени на първо място в класация на Travelers Digest.

Според авторите на класацията шведите погрешно са смятани за студени и предпочитащи самотата. На практика те се държат прекрасно в обществото и могат да ухажват жените както никой друг по света, подчертава Лента.ру.

Освен това мъжете в Стокхолм разбирали прекрасно от мода, кулинария, здраве и култура.

На второ място в класацията на най-привлекателните мъже на планетата се нареждат жителите на Ню Йорк, следвани от тези на Амстердам. Четвърти са мъжете в Лисабон, Португалия, следвани от аржентинците от Буенос Айрес. Българите не са намерили място в Топ-10, отбелязва БТА.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи