Петко Димитров: Азис е нещо между ошав и стафиди




Пиперливи шегички си прави с Азис Петко Димитров
Пиперливи шегички си прави с Азис Петко Димитров
Гаджето на Ели Гигова не пропуска да захапе Василка и е един от малкото хора, които иронизират изказванията на чалгаджията в социалната мрежа.



Петко често кани Азо в заведението си, затова все пак се опитва да четка фолк звездата с реплики като „голЕм си“, „кралицата“ и „кой е номер едно“.

В същото време Димитров от време на време захапва Азис заради странните му статуси.

Едно от последните изказвания на костинбродския славей: „Аз нямам недостатъци. Аз съм съвършен“ отприщиха майтапчийската страна на съдържателя на чалга заведение в столицата.

Той взе Азо на подбив и му написа следното:

„Може би ако имаше малко по-дълги крака, по-големи цици, по-дълга коса, нямаше брада и с 10 години по-млада (а и нямаше туй между краката) щеше да се получи нещо!!! но поне пееш та се кинеш“ – заявява Димитров.

Азо гордо отвърна, че не е лъжица за всяка уста и допълни: „гроздето е кисело“. Василка е убедена, че дори отявлените хетеро мъже го желаят. Знаейки това, Димитров продължи да се гаври с „кралицата“ и го жегна репликата:

„Уффф, аман от клишета за качества…а какво да гледам на това грозде?? било е грозде – сега е нещо между ошав и стафиди!“

Василка е убедена, че дори отявлените хетеро мъже го желаят.

 Напоследък Азис си вкара автогол със звучни клетви, присъщи на средновековна вещица, но не и на човек от 21 век. Той пожела смърт на онези, които не пишат хвалебствия за него и така си спечели още повече критики.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи