Вихра с по-ниска заплата в Тв7




Бившата съпруга на прелюбодееца Иван Вихра
Бившата съпруга на прелюбодееца Иван Вихра се е съгласила да поеме „Споделено с…“ за по – малко пари от предшественицата си Камелия, само за да се махне от лапите на опосума и любовницата му Ирина Сарачинова.


Вихра е поела предаването на Вили Сечкова за 3500 лв., докато Камелия се подвизаваше в ТV7 за цели 5 бона. Ангажиментите на Вихра в новото й предаване всъщност й отнемали само един работен ден, въпреки че Вихра е всеки делничен ден на екран.

Вихра и новият й екип записвали едно след друго 5 – те предавания в рамките на един работен ден и после били свободни. Припомняме ви, че от ''Съпругите'' Вихра прибираше цели 6 бона, при все че се вясваше в ефир само 1 път седмично и то за не повече от 2 часа.

Явно за новата водеща на ''Споделено с…'' е било много по – важно да не вижда жената, която й отне мъжа под носа, отколкото финансовата страна на новата й работа, пише skandalno.net.

Освен това по нищо не личи Вихра да се чувства в затруднено финансово положение, тъй като все пак тя остана да живее с дъщеря си Ава в апартамента на Иван след раздялата им, а и продължава да кара лъскавата количка, която той й подари, докато все още бе щастлив с нея.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи