Най-секси дупе иска деца, но след 35




Риалити звездата Ким Кардашиян
Риалити звездата Ким Кардашиян, която в началото на месеца оглави класацията за най-секси дупе призна, че иска деца. Брюнетката, която се върна при бившото си гадже Реджи Буш, след като се разведе с баскетболиста Крис Хъмфрис след 72 дни семеен живот, държи на семейството и ще се радва да има наследник, но след няколко години.


Ким все още не иска да се разделя с извивките на тялото си. „Дали искам деца? Абсолютно. В момента просто работя, работя и не мисля за друго", каза Кардашиян,

„Мисля, че казах, че имам още няколко години преди да се реша на деца. Просто искам тялото ми да си остане такова. Обещавам, че след 35 сериозно ще помисля по въпроса", допълни звездата.

Макар че доста хора я обвиниха, че си търси медийно внимание с всички скандали покрай личния й живот, Ким е на друго мнение. Пред сп. Allure тя заяви: „Опитът определено ме накара да да съм по-потайна във връзката си, когато реша да има такава отново. Все още не съм готова, но когато дойде времето, ще внимавам и няма да откривам своя свят за останалите".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи