Джина Стоева: Когато харесвам един мъж, харесвам начина му на държание!




Певицата не обича мъже, които парадират с парите си

Певицата не обича мъже, които парадират с парите си

Джина Стоева е наясно с тенденцията млади момичета да имат голям афинитет към богати мъже. Тя дава за пример и появата на шоуто “Милионер търси съпруга”. Търси ли си и фолк звездата богат мъж?


”Нека да разгледаме богатите мъже и като успели личности. Много от тия мъже са предприемчиви, смели, което за мен е важно.”, отбелязва пред БЛИЦ изпълнителката.
Тя добавя, че би могъл да я впечатли богат мъж, ако вижда, че не парадира с това. Най-важно за нея е да има допирни точки с него, да има за какво да си говорят. Джина споделя, че Когато харесва един мъж, харесва начина му на държание. Но богатството пък дава свобода и увереност. „Иначе не могат да ме спечелят нито парите, нито състоянието… Има смели мъже, но има и такива, които ако видят, че ти си достатъчно смела, ще те оставят да ги водиш. За мен това не е хармонията в една връзка. Винаги трябва да има леко надмощие над жената. Мъжът да предлага. Мъжът да настоява. Идеите да идват от двете страни, но той да командва парада. „, категорична е Стоева.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи