Ромина Андонова е бременна




Ромина Андонова е бременна
Само 2- 3 седмици след като се чу, че Ромина Андонова и футболистът Дарко Тасевски мечтаят за своя рожба, става ясно, че те не само бленуват за дете, но й са направили нужното по въпроса.


Мис България 2010г. искала тя и любимият й играч на Левски да запазят новината в тайна, за да не не урочаса някой щастието им, но техните приближени бързо разкрили красивата брюнетка. Най – много си проличало, че в тялото на Ромина расте бебче по факта, че хубавицата спряла да тренира бокс, поразредила тренировките си по плуване и освен това започнала да се храни доста по-стабилно, като избягвала всякакъв вид бързи и вредни храни и започнала да приема солидно количество витамини.

Хубавицата вече не трепери толкова над перфектните си форми, колкото над здравословното си състояние...

Ромина Андонова натискала Дарко да си мълчи, че ще става татко, докато не минат поне първите няколко най – рискови месеца от бременността й, но самата тя недвусмислено издала хубавата новина.

Някогашната купонджийка вече не отликвала на приятелките си за вечерни излизания, а не можело и дума да става хубавицата да се мерне на шумно светско парти.

Мис България 2010г



Всъщност моделката, която в последно време се изявява повече като актриса в хитовия сериал ''Столичани в повече'', който се излъчва по Би Ти Ви направо си сменила средата и започнала все по – често да търси компанията на не толкова близките си дружки, които обаче имат деца, за да попие жадно техните съвети, което недвусмислено разкрило на всички, че Ромина и Дарко най – накрая ще стават родители.

Припомняме ви, че Дарко Тасевски отдавна натиска хубавицата за дете, но тя все се дърпаше, явно обаче вече моментът е настъпил. Близки до футболиста издават, че той треперел над здравословното състояние на бременната Ромина и си мечтаел първородната им рожба да е момченце.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи