Хайди Клум и Сийл пред развод




Хайди Клум и Сийл пред развод
Хайди Клум и Сийл са решили да сложат край на брака си, съобщи в. "Дейли мейл".


Германският модел се очаква идната седмица да заведе дело за развод пред Върховния съд на окръг Лос Анджелис, изтъквайки непреодолими различия между двамата съпрузи. Причините за раздялата са неясни, но говорителка на бившия модел на "Викторияс сикрет" разкри, че скоро ще има специално изявление.

Слухове за радялата им се разпространиха, след като 48-годишният Сийл написа в Twitter тайнствено послание, включващо думата "Краят". Тъй като 38-годишната Клум е спечелила 12 милиона британски лири само миналата година, вероятно ще има многомилионна бракоразводна битка.

Двойката се ожени в дома на Сийл на мексиканското крайбрежие през 2005 г. Клум дари Сийл с три деца. Освен това тя има дъщеря Лени от предишна връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе.

Клум и Сийл притежават къща в Мексико и имение за 8,4 милиона британски лири в Лос Анджелис. От албумите на Сийл, който е известен най-вече с хита си "Kiss From A Rose", са продадени над 20 милиона копия. Той е носител на три награди БРИТ и три награди "Грами".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи