Мария към бившия: Прехвърли хотела на Марая!




Мария към бившия: Прехвърли хотела на Марая!
След като се разчу, че бившият й съпруг Димитър Андонов се е хванал с много по-красиво гадже и го е презентирал в пловдивска дискотека, Мария побесняла – тя възприела постъпката на бившия си съпруг като подигравка с нея.


Въпреки че е смятала да се разведе по бързата процедура, за да не изпусне възможността да се бракува веднага с Християн Гущеров, сега тя се зарекла като Алисия да ошушка бившия си. Нахъсала се да му поиска 500 000 евро (припомняме, че Ася поиска 300 000 от Валери), за да го разори. Отмъстителната Мария не може да прости на екс съпруга си, че развали празника й две в едно – 30-тия рожден ден и промото на албума й ''Римско XIII'', пише kliuki.bg.

Вместо да пишат за нейното събитие, светските репортери обърнаха внимание на появата на Андонов същата вечер с друга жена в пловдивска дискотека. Вместо името на Мария да грееше по светските издания, на следващия ден те отпечатаха снимката на бившия й мъж с новата му любовница.

Същия ден Мара звъннала на ''провинилия се'' и предявила огромната си финансова претенция. Димитър Андонов я попитал, възкликвайи – ''Ти луда ли си, вразуми се, моля те! Знаеш, че нямам толкова пари.'' Мария му предложила той да продаде хотела си или да го прехвърли на дъщеря им Марая.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

  1. Нагла лилипутка.Да не го е напускала.Значи тя може ,той не.Той поне си е хванал красавица,а тя квазимодо.

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи