Андреа – дъщеря на некоректни работодатели




Андреа никога не е криела, че има заможни родители
Андреа никога не е криела, че има заможни родители, които угаждат на всичките й прищевки. Още от малка настоящата попфолк певица обича да се кипри със скъпи дрехи и аксесоари. Веднага след абитуриенския бал слага силикон и яхва луксозен джип BMW X5. Все подаръци от мама и тате.


Именно те са хората, които дават начален тласък на кариерата й като изпълнителка чрез солидна финансова подкрепа. Мълви се, че инвестират над 100 000 евро, за да стане любимото им чедо чалга дива. За всички е ясно, че Теодора Андреева, както е истинското й име, не блести с кой знае какви гласови данни, но за сметка на това се фука със скъпи клипове и тоалети.

''Много вложихме, за да я направим звезда'', признава Михаела Андреева, майката на певицата. Тя обаче не разкрива, че докато са наливали пари в поредния високобюджетен видеоклип на щерка си, други хора са изгорели с немалки суми.

В момента госпожата е управител на ''Мета Мекс'' ООД – фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти – собственост на нейния съпруг и баща на Теодора, Румен Андреев. Ако отворите уеб сайта им, ще установите, че непрекъснато предлагат свободни работни места. Защо ли? Служителите масови ги напускат заради неизплатени заплати.

Неотдавна работниците се вдигнали на своеобразен бунт и вкупом си подали молбите за напускане. Някои от тях предприели и по-крайни мерки. Един от опериралите се, бивш шофьор в ''Мета Микс'' не се поколебал да съди фирмата.

Родителите на Андреа му дължат сума в размер на 7000 лева. Момчето няколко месеца работело без заплата,но накрая нервите му не издържали. Шефовете до последно обещавали, че ще му дадат заработените пари. Уви, така и не удържали на думата си, а той бил принуден да търси нова работа.

Излъганият шофьор се надява справедливостта в крайна сметка да възтържествува и всеки да си получи заслуженото. Той се зарича, че няма да се откаже да доведе съдебната битка до край, пише skandalno.net.

Според запознати, докато служителите на Румен Андреев се чудели с какви пари да изкарат поредния месец, той разширявал бизнеса си. Бащата на скандалната пайнерка развивал дейност и в областта на недвижимите имоти. Андреев е известен още като бивш общински съветник в родния си град Сапарева баня. Навремето закупил стара къща там и я превърнал в луксозна вила. Самата Андреа често отсяда в имението на татко си, когато иска да избяга от светската суета.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи