Преслава вкарала в леглото Коцето




Преслава вкарала в леглото Коцето
''Преслава разби семейството на рожбата ми. Бял ден да не види дано. Все се мъкнеха тримата, а за Преслава това е било начин да му се вмъкне в леглото.'' Това ридаела тъщата на Коцето Цветанка Стоянова пред съседите си в столицата.


Майката на Надето не могла да понесе поредната изцепка на зетя си, който беше хванат да интимничи с колежката си Преслава. Родителката по принцип отказвала да дава ухо на всякакви слухове за забежките на Коцето. Когато видяла снимката, на която Преслава и зетят й се гушкат и държат интимно за ръце в кола, чашата преляла. Тя светкавично позвънила на дъщеря си.

''Дъще, събирай си багажа. Мъжът ти те направи за смях пред цяла България. С татко ти идваме да те вземем,'' вайкала се пред Надето майка й. Тя не можела да си прости, че безучастно гледала как Преслава от ден на ден ставала все по - близка до младото семейство, обясняват съседите на тъстовете на Коцето.

Госпожата оправдала наивността си с това, че не можела да очаква подобна наглост от милата Преслава. В нея нито тя, нито тъстът Петър някога са се съмнявали – Коцето и Преслава имат общи песни, работят в една фирма и се движат с общи компании, пише skandalno.net.

Тъщата на Коцето се жалвала пред комшиите си, че дала щерка си от ''сой'' на Коцето. Бащата на Надя е един от най - известните мозъчни хирурзи у нас, а майка й Цветанка е психоложка. По тази причина двамата го притискали да зареже чалгата и да започне да се занимава с по - сериозни начинания. Именно затова преди няколко месеца Коцето откри нощен клуб в Студенски град. Вместо да ограничат нощните му похождения и запои с това, тъстовете на практика му помогнали единствено да отсъства по - често от вкъщи.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи