Русата Златка забърса богато гадже




Русата Златка забърса богато гадже
Тиражираният слух, че Златка Райкова е затънала до шия в борчове и дължи 40 бона на лихвари не бил верен. След краха на сватбената й агенция, пишман бизнес дамата изпаднала в депресия. Като осъзнала, че няма кой да й помогне се взела в ръце. Потърсила, намерила и свалила ново гадже. Благодарение на новия любим депресията от фалита изчезнала като дим.


Истината за финансовото положение на Златка сега била съвсем различна, разказаха нейни близки. В момента плейметката била супер щастлива с новото гадже, което “случайно”се оказало с дебел портфейл. Това осигурявало пълно спокойствие на бившата бизнес дама.

Златотърсачката Златка джиткала по цял ден с приятелки по заведенията. Обикаляла моловете, от където излизала с пълни чанти. Русата Златка била супер дисциплинирана и не пропускала всеки ден да ходи на фитнес и СПА процедури. Салоните за красота станали втори дом за блондинката. Вечер макар и не толкова често бръмчала из заведенията, пише skandalno.net.

Привличала погледите с марковите си парцалки и чепици. Завистливи “приятелки” коментирали “Как няма да ходи на фитнес, ако тялото й не е в перфектна форма с какво друго ще задържи заможния дядо, с ум ли?!!“. Блондинката толкова е омаяла спонсора, т.е. гаджето си, че вече се оглеждала за автомобил.

За ужас на врагините си Златка наляво и надясно се хвалила, че си е харесала джип Мерцедес ML. Дали това ще е поредния луксозен подарък на плейметката, времето ще покаже. Близки, познати, приятели проявявали болно любопитство за гаджето на пишман бизнес дамата. Златка пазила в пълна тайна самоличността на завоеванието си и мълчала като риба. Може би се страхува да не й го отнеме някоя златотърсачка, а тя да остане на сухо.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи