В ''Споделено'' Вихра ще замести Камелия




Вихра напуска Нова.
Вихра напуска Нова. Два дни преди старта на новия формат ''Междинна станция'' Вихра хвърлила оставката си. Продуцентите Иван и Андрей не очаквали.


Започнали да се кахърят, откъде да намерят нова водеща два дни преди началото на предаването. Смятали, че Вихра притисната от обстоятелствата ще стои при тях и ще понася извратената ситуация около съпругът й Иван и безличната му любовницата Ирина.

Решили, че е свикнала вече с гаврите и няма къде да отиде. Работещи в ''Станция нова'' разказаха как Ирина Съръчинова не вярвала, че Вихра ще напусне. Коментирала, че това е само номер да привлече вниманието на Иван, но номера й нямало да мине.

Иван бил изцяло отдаден на нея и децата й. Вихра колкото и да се пънела нямала да си върне съпруга. Иван бил на нейното мнение. Но не са познали. Вихра официално обяви, че отива в ТВ7 да води собствено ток шоу ''Споделено''. Шоуто до сега се водеше от Камелия, пише skandalno.net.

Фолк певицата излизала в заслужена почивка от ежедневните предавания и щяла да се опита да осъществи мечтата си да има дете, . Предаването ''Споделено'' с новата водеща Вихра има потенциал да стане още по-интересно. Пилотното предаване с Вихра ще се излъчи на 25 януари.

Запознати със сценария обещават, че предаването щяло да е супер интересно. Вихра щяла да разтърси зрителите като разкрие кирливите ризи на Иван и Ирина, щяла да разкаже с пълни подробности истината за провала на брака си. Отношенията си с любовницата на Иван и последващите скандали от това. Пожелаваме успех на Вихра.

Източник hotnews.bg

3 коментара:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи