Андрей: Фалирахме!




Шоуменът призна, че голяма част от бизнеса му с Иван е фалирал

Андрей: Фалирахме!
Тв продуцентите Иван и Андрей са пред банкрут. Бизнес начинанията на двамата шоумени, които не се задоволиха единствено с телевизия са претърпели пълен провал в по-голямата си част. Освен фиаското с „Шоуто на Иван и Андрей”, ресторантът им също фалирал, както и агенциите им за запознанства и имоти. Същата съдба сполетяла и веригата им от нощни клубове, пише електронното издание blitz.bg.


„Опарихме се от този бизнес, не е за нас. Имахме добри периоди, но се отказахме, защото е доста изморително непрекъснато да стоиш в заведението. Когато бяхме по-млади, ни харесваше да имаме нощен клуб, защото ние самите стояхме в такива заведения. После искахме да отворим ресторант, оказа се доста сложно. Минали сме през какви ли не бизнеси.“, споделя „опосумът“ Андрей, цитиран от „Всеки ден“. Тв водещият признава, че “Шоуто на Иван и Андрей” е било 14-тият бизнес проект на двамата, но се провалил с гръм и трясък. Според Арнаудов причината за това е лошия имидж на предаването и липсата на интересни гости.

След злополучните си опити и в други бизнес области Андрей споделя, че двамата с Иван решили да не се заемат едновременно с много проекти и да ограничат броя на начинанията си. Провалът доста сериозно се отразил и на самочувствието им, но въпреки това те са убедени, че в бъдеще отново ще реализират успехи. Засега обаче Арнаудов се е изнесъл на село, давайки луксозния си апартамент на „Витошка“ под наем. Самият той се преместил в квартира на 20 километра от София, където живеел от една година.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи