Даниела Арнаут нападна Николета: Спечели Мис Плеймейт със свирки




танцьорката Даниела Арнаут завихря поредния скандал
След като вече разказа за любовната си афера с Димитър Бербатов, сега танцьорката Даниела Арнаут завихря поредния скандал на страниците на „България днес”.


Красавицата е свидетелка на първите стъпки на Николета Лозанова в шоубизнеса. Арнаут познава сексбомбата още от конкурса „Плеймейт 2006”, в който и двете са финалистки.

Даниела твърди, че Николета е спечелила конкурса не със секс, а със свирки. „Правеше доста. В продължение на 10 дни в хотела на Елените. Всички момичета знаеха. Задоволяваше главния редактор Георги Неделчев. Така се става звезда в България. А той ми беше гарантирал, че аз ще съм победителката в „Плеймейт” – разкрива Даниела Арнаут, пише kliuki.bg.

Николета на конкурса

*Николета на конкурса
За Николета Лозанова танцьорката казва:

„Спомням си я като едно нечистоплътно момиче. Долно и евтино. Кълчеше се по пилоните на дискотеките, показваше си гащите. Тогава на конкурса „Плеймейт” тя се запозна и с бъдещия си мъж Валери Божинов. В журито трябваше да е Димитър Бербатов. В последния момент обаче той се отказа и го смени Божинов. Тогава беше и първата му среща с Николета. По това време тя дори още не ходеше с Николай Михайлов. Радвам се за нея. Постигна си целите. По нейния си начин” – казва Арнаут.

„О, боже, тя е луда!” – е краткият коментар на Георги Неделчев на страниците на таблоида.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи