Забраниха на Боряна да ползва името "Баташова"




Теодора Стефанова,
Теодора Стефанова, която миналата година загуби единствения си син – големия актьор Андрей Баташов, се е обадила разгневена на снаха си Боряна и й е забранила в бъдеще да носи неговата фамилия, както и да говори за него пред медиите.


Свекървата била бясна, че Боряна трупа капитал на гърба на покойното й чедо и не спазва никакви обществени норми, пише БЛИЦ.

Причината за скандала е появата на Боряна на купон в деня на смъртта на Андрей. Банкерката изви глас на конкурса "Кралица на красотата" в столичен клуб и разплака публиката, като му посвети песен. За капак тя бе дошла на светското парти изтупана със секси рокля, грим и бляскави бижута. Вдовицата пийваше, хапваше и купонясваше като истинска звезда в деня, когато преди една година си отиде съпругът й.

Свекърва й Теодора Стефанова е категорична, че синът й не е случил на жена до себе си. Освен нея с Андрей до края било едно много скромно и много предано момиче. Актьорът искал адвокатите му да побързат да се разведе по взаимно съгласие с Боряна, за да легитимира новата си връзка. Не искал да нарани никого, но смъртта го изпреварила.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи