Емануела: Зарязах го и той полудя!




Емануела: Зарязах го и той полудя!
През последните седмици Емануела неуморно разказва за несполучливите си връзки
Певицата още преживява скъсването си със Слави Транспорта и очевидно не може да вземе решение какъв образ да му изгради в публичното пространство.


В началото тя беше тъжна и разочарована, после язвителна, а преди дни обяви, че минава на жени.

На фолкаджийката не й е лесно да овладее емоциите си. От няколко седмици певицата прави противоречиви изказвания. Първо обясняваше, че криела връзката си със Слави, за да го пази от медиите. Когато раздялата им стана факт Еми смени тезата си и каза, че Транспорта е търсач на слава, щом като дава интервюта, в които отрича връзката им. Слави я нарече лъжкиня и така и не стана ясно кой е бил зарязан пръв.

За да докаже, че двамата са били нещо повече от приятели, Емануела публикува тяхна обща снимка на профила си в социалната мрежа. Под снимката фолк фурията обяснява на своя колежка от Ара, че тя е тази, която зарязала Слави. По думите й от това бизнесменът полудял. Мъжкото му достойнство било фатално наранено и решил да си отмъсти с интервюто пред „Блясък. Пред същото списание Еми смени острия тон и призна, че тя наистина го е лъгала и провокирала, но си обяснява раздялата, с това, че обикновено плаши мъжете с необузданата си природа и силен характер.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи