Ивана: Любовта никога не си отива от нас




Ивана се чувства изключително щастлива от емоциите, които са я споходили през годината.

Ивана се чувства изключително щастлива от емоциите, които са я споходили през годината.

Тя прие сериозно мисията си на жури в музикалното шоу, продуцирано от Дългия:


„Не усетих кога мина 2011-а. Тя беше една от най-интересните и динамични години в живота ми. Даже мъничко съжалявам, че си отива, но пък ми е страшно любопитно какво ще ми донесе 2012-а. По природа съм деен човек, обичам предизвикателствата, разнообразието и ако искам нещо, то е Бог да ми подари още такива години с много предложения, на които да не мога да устоя, с хубави изненади, с разтърсващи емоции, каквито имаше в „Гласът на България“

Певицата коментира въпроса за конкуренцията и разголените фолк старлетки. За пореден път изпълнителката от Айтос показа умереност и не се нахвърли срещу младите си колежки, така както го правят певици като Камелия и Рени.

Ивана е наясно, че това е бизнес, в който визията е част от вида на крайния продукт – албум или песен.

Тя обясни, че всеки иска да изглежда добре и сам подбира средствата за това. Разбира се, не липсвали лоши примери, но Ивана смята, че те няма да бъдат запомнени – песните „еднодневки“ на певците „еднодневки“.

За нея най-добрите песни са тези за любовта, те винаги ще й бъдат любими, защото е емоционално свързана с тях.

„Всичко в този живот е любов! Заради любовта се променяме, вършим глупости, страдаме, че я има, после страдаме, че я няма. Винаги ще се пее за любов и от любов. Така сме устроени – любовта никога не си отива от нас напълно. Изпяла съм много песни за любовта. И знам, че каквото и друго да изпея, винаги ще се връщам към споделената, невъзможната, старата, новата, забранената… истинската любов, и тези песни ще са най-хубавите.“ – заключва певицата пред сп. "Всичко за жената".

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи