Делото тръгна, Алисия иска 4 млн.




Делото тръгна, Алисия иска 4 млн.
Уникална алчност изуми свидетелите, съдиите и служебните лица на първото заседание по делото за издръжката на Валери Божинов-младши. Съдебният процес тръгна вчера в Софийски районен съд , след като родителите на 4-годишното дете Алисия и Валери Божинов не успяха да се споразумеят помежду си за финансовото бъдеще на наследника им. Претенциите на майката към футболния национал са за над 4 милиона лева.



Делото стартира вчера при закрити врата точно в 9:30 ч. в Гражданско отделение на Софийски районен съд. Двамата родители обаче не се явиха. Божинов-заради служебни ангажименти към клубния тим "Спортинг ", а Алисия заради личните си такива към съотборника му в националния отбор Николай Михайлов.

Фолк звездата сметнала за по-важен Никулден, именния ден на новия си мъж, отколкото делото касаещо бъдещето на сина й, и не се прибрала навреме от Холандия, където празнувала с вратаря.

Така вместо двама родители Темида чу само адвоката на бащата. Божинов е бил представляван от Виолета Димитрова. От ответната страна в съдебната зала били очаквани 2 юристки, наети от Алисия да извоюват от съда безпрецедентните й претенции за издръжката на Божинов-младши. Те обаче също не се явили на заседанието, пише вестник "Всеки ден". Въпреки това съдийката отказала да отложи делото и такова вчера все пак се е състояло.

И сега внимание! Алисия настоява футболистът да открие банкова сметка на сина си, която в началото на следващата година да зареди с 300 хиляди евро, равни на 600 хиляди лева. До тях достъп да има самата тя и харченето им да не е забранено до навършването на 18 години на 4-годишното момченце.

Освен това певицата претендира всеки месец до пълнолетие Валери Божинов да изплаща по 7000 евро издръжка за първородния си син. Тоест 168 хиляди лева годишно или 2 352 000 лева за следващите 14 години.

Преди да се стигне до делото, бащата е предложил издръжката да възлиза на 4 хиляди лева месечно, което е в рамките на нормалното. Сумата обаче се е сторила твърде нищожна на Алисия.

С изброеното не приключва лакомията на чалга дивата, поставила си за цел да ошушка до дупка мъжа, който я изхвърли от леглото си за сметка на плеймейтката Николета Лозанова.

Алисия иска още от Божинов да й припише апартамент, който се намира в квартал "Изток".

Луксозният имот е почти 200 квадрат, като Валери го купи още когато с майката на сина му бяха заедно, за 430 хил. евро (860 хил. лева). Певицата имала намерение след като придобие жилището да го продаде, а с парите да си купи къща.

Дотук сумата, на която Алисия е оценила края на 5-годишната си връзка с футболиста възлиза на 3 812 000 лева.

Но това пак не е всичко! Последното искане на ненаситната Алисия е всяка година по 4 пъти тя да води детето си на почивка в Дубай! Обяснението й е че от малко било свикнало да живее в лукс и разкош!

Ако към последната сума добавим и още едни около 200 хил. лева за двата джипа, "Аиди Q7"за нея, и БМВ Х3 за родата й, купени от Божинов, то излиза че бившата му жена може да му струва над 4 милиона лева.

"Сумите са безумни. Алисия иска издръжка не само за сина си, а и за нея, майка й, баща й и двамата й братя. Май Валери Божинов има 6 деца и чака седмото", коментирали вчера из кулоарите на Темида втрещени съдиите.

Дали безпрецедентните искания на Алисия ще бъдат уважени от съда, ще се разбере окончателно през януари, з акогато е насрочено следващото заседание.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

  1. накрая ще има "лаком гъз кръв сере", но....да почакаме до януари!

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи