Малкия Дамбовец се бръкнал с 350 000 евро за лукса да има Анелия в леглото




Малкия Дамбовец се бръкнал с 350 000 евро за лукса да има Анелия в леглото
Любовницата на мафиота Йордан Стоянов – Малкия Дамбовец – Анелия, тези дни предизвика люта завист във фолк средите, фукайки се с клип за 150 хил евро


Благодарение на тази инвестиция, Анелия извади на бял свят новото си видео „Игри за напреднали”. Този клип ще даде име и на седмия й албум, но по-интересното е, че е направен с невиждан бюджет, дори и за чалга стандартите. Всички, разбира се, се питат кой е осигурил парите. Източници от „Пайнер” са разкрили пред „Уикенд” истината – естествено, спонсорът не е инженерът от Димитровград – Митко Димитров. Не е и немската верига рибни ресторанти, сочена като официален такъв. Зашеметяващо скъпият мини филм е финансиран от един от задържаните в акция „Октопод” – Малкия Дамбовец.

Анелия се срещала с него близо един месец. Предпочитала да пази в тайна връзката си с мафиота. Все пак доверена приятелка се изпуснала, че чалга звездата в скоро време ще се нанесе в чисто нов апартамент, купен от актуалния й любовник. Новото жилище ще стане второ в колекцията й скъпарски апартаменти, тъй като и апартаментът й в „Лозенец”, подарен й от Коко Динев, не отстъпва по лукс на новия. А лукса да има собствена фолк певица в леглото, Малкия Дамбовец е постигнал с харч до този момент, надхвърлящ 350 000 евро. Инвестицията включва скъпарското видео и тузарския апартамент на Анелия.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи