Христо Стоичков купува хотела на Мая Илиева за 2 млн. евро?




Христо Стоичков купува хотела на Мая Илиева за 2 млн. евро?
Според мълвата той вече е капарирал и съвсем скоро ще сключи договор за закупуването на прочутия хотел ''Дюн'' в курорта Слънчев бряг.



Илиева и Стоичков са имали среща в Бургас преди около седмица в местен луксозен хотел, носи мълвата от крайморския град. Двамата са разговаряли около два часа, след което са се разделили, видимо доволни от преговорите. Говори се, че Камата се е спазарил за хотела на много изгодна цена и ще плати не повече от 2 милиона евро за ''Дюн''. Само допреди година той се предлагаше за 6 милиона евро, но желаещи за купуването му нямаше.

Стоичков планирал да реализира много мащабен проект, като закупуването на хотела на Мая е само част от него. Следващата година той щял да започне строеж на четири затревени футболни игрища, които ще се намират в северната част на курорта. Целта на най-успешния ни футболист е да развива спортен туризъм. Той планирал да привлича през лятото и зимата отбори от страната и чужбина за подготвителни лагери.

''Дюн'' пък щял да бъде леглова база за футболните тимове. Отделно Стоичков имал намерение да построи и фитнес и спа център, който да се ползва за възстановителни процедури и поддържащи тренировки, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи